Ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι

Το νέο Nissan Micra εντυπωσίασε στο Σαλόνι του Παρισιού και τώρα είναι έτοιμο για το πιο συναρπαστικό ταξίδι του σε όλο τον κόσμο.
Ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι
Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα ενός μοντέλου είναι όταν  δοθεί η εντολή στα ρομπότ του εργοστασίου να ξεκινήσουν την μαζική παραγωγή. Μέχρι εκείνη την στιγμή, εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο έχουν εργαστεί σκληρά για να ολοκληρώσουν την μελέτη και τον φάκελο του κάθε νέου αυτοκινήτου.

Στη περίπτωση της νέας γενιάς του Nissan Micra, η ιαπωνική φίρμα τα έδωσε όλα. Ξεκίνησε από λευκό χαρτί, διέθεσε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό και ζήτησε την καλύτερη δυνατή εκτέλεση της αποστολής. Το νέο Nissan Micra, ΄΄έβγαλε μάτια΄΄ στο Σαλόνι του Παρισιού και τώρα είναι έτοιμο για το πιο συναρπαστικό ταξίδι του σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγή ξεκίνησε και τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από την γραμμή παραγωγής. Οι παραδόσεις για τις βασικές ευρωπαϊκές αγορές στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan, θα ξεκινήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να τοποθετηθεί στις εκθέσεις των εμπόρων της Nissan την ερχόμενη άνοιξη.

Η έναρξη της παραγωγής του, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Πρωτοεμφανιζόμενο στην Ευρώπη το 1983, το Nissan Micra είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα μοντέλου στον κόσμο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η νέα γενιά στοχεύει στην καρδιά της κατηγορίας Β-hatchback, στην Ευρώπη.

Το νέο Nissan Micra κατασκευάζεται στο Flins της Γαλλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της παραγωγής του ιαπωνικού supermini σε ευρωπαϊκό έδαφος και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V της Nissan.

Είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τους προκατόχους του. Κλειδί της επιτυχίας θα αποτελέσει η  σπορτίφ, εκφραστική εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Η σύγχρονη εμφάνιση και η premium αίσθηση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με μια υψηλής ποιότητας καμπίνα όπου τα μαλακά ποιοτικά υλικά που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Διακρίνεται για τους άνετους χώρους που προσφέρει στους εμπρός και πίσω επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά μεγάλος, προκειμένου να καλύψει τις καθημερινές μεταφορικές ανάγκες.

Το νέο Micra λανσάρει τεχνολογίες και λειτουργίες που συνήθως συναντώνται σε πιο ακριβά μοντέλα. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και το Intelligent Lane Intervention (εξυπνη παρέμβαση εσφαλμένης αλλαγής λωρίδας), ένα σύστημα ασφαλείας που διορθώνει ομαλά την πορεία, εφόσον κριθεί απαραίτητο, στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, το πρωτοποριακό σύστημα Intelligent Around View Monitor (εξυπνης πανοραμικής θέασης) που έγινε πασίγνωστο από τα crossovers της Nissan, τώρα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά.

Οι προαναφερόμενες τεχνολογίες, όπως και πολλές  άλλες,  αποτελούν σαφή απόδειξη του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της μάρκας για μηδενικές εκπομπές και μηδενισμό των θανατηφόρων ατυχημάτων στους δρόμους.

Για τους λάτρεις της μουσικής, το ηχοσύστημα BOSE Personal θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Μοναδικό στην κατηγορία του αυτό το ηχοσύστημα διαθέτει προηγμένα ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού, θέτοντας τον ίδιο στο επίκεντρο μια ακουστικής εμπειρίας.

Παράγεται με τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης και έναν ντίζελ που συνδυάζονται με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Εκδόσεις εξοπλισμού Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v