Citroen C3 με προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης!

Το ανανεωμένο Citroen C3 υποστηρίζεται με προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης.
Citroen C3 με προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης!
Το Citroen C3, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα supermini της ευρωπαϊκής αγοράς. Στην Ελλάδα σημειώνει επιτυχίες ακόμη και τώρα που είναι προ των πυλών η νέα γενιά. Το ανανεωμένο Citroen C3, λόγω του εμπορικού ενδιαφέροντος και της χαμηλής τιμής του, θα πωλείται παράλληλα με το καινούργιο μοντέλο. Αξίζει να τονισθεί ότι η ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των supermini, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Δυναμικός σχεδιασμός, άπλετοι χώροι και καλή ποιότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνέβαλαν στη μεγάλη εμπορική του επιτυχία. Η ανανεωμένη έκδοση διατηρεί στο ακέραιο αυτή τη φιλοσοφία η οποία όμως πλέον έχει ενισχυθεί από μια σειρά νέων χαρακτηριστικών. Συνδυάζει τις καμπύλες επιφάνειες για ένα μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα. Το επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο μέρος με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ενισχύουν το δυναμικό ύφος του, το οποίο συμπληρώνεται από νέας σχεδίασης πίσω φωτιστικά σώματα και νέο πίσω προφυλακτήρα. Η πρωτοποριακή πανοραμική οροφή Zenith αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του, προσφέροντας αξεπέραστη ορατότητα (80 μοίρες για τους εμπρόσθιους επιβάτες) και μοναδική οδηγική αίσθηση. Στο εσωτερικό, οι νέοι χρωματισμοί/επενδύσεις τονίζουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό όσο και την αψεγάδιαστη ποιότητα της καμπίνας.

Η άνεση των επιβατών πέρα από την αποτελεσματική λειτουργία της ανάρτησης και το στιβαρό πλαίσιο εξασφαλίζεται και από την εξαιρετική ηχομόνωση.

Οι συμπαγείς διαστάσεις του 5θυρου μοντέλου (3.94μ. μήκος) και η μικρή ακτίνα στροφής 5,1 μ. προσφέρουν ευελιξία. Καμία παραχώρηση στην ευρυχωρία, με το διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές να είναι 300 λίτρα, τιμή μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας. Η ισορροπημένη οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP), συμβάλουν στην ασφαλή και άνετη κίνηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο.

Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας γίνεται ακόμα πληρέστερος με την προσθήκη συστήματος κάμερας οπισθοπορείας.

Κινητήρες Βενζίνης: 1.0 68, 1.2 PureTech 82, 1.2 PureTech 82 ETG S&S, 1.2 PureTech 110  S&S, καταναλώσεις από 4,2 λίτρα/100χλμ και εκπομπές ρύπων CO2 από 97 γραμ./χλμ.

Κινητήρες Πετρελαίου: 1.6 BlueHDi 75, 1.6 BlueHDi 100 S&S, καταναλώσεις από 3,4 λίτρα/100χλμ και εκπομπές ρύπων CO2 από 87 γραμ./χλμ που σημαίνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 11.688 ευρώ. Η νέα εμπορική πολιτική περιλαμβάνει και χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις οικονομικές συνθήκες, 50% προκαταβολή, 8,5% επιτόκιο πλέον εισφοράς. Η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα ενώ οι όροι της χρηματοδότησης προβλέπουν την διαμόρφωση της μηνιαίας δόσης και στα 94 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v