Εμπειρία DS

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού η DS παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα, το υπερσύγχρονο DS 5 Commande Speciale.
Εμπειρία DS
Η αυτοκίνηση είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι μόνο ένα μεταφορικό μέσο. Η σχέση με τους τέσσερις τροχούς έχει πολλές προεκτάσεις ανάλογα με την φιλοσοφία της κάθε μάρκας και τις απαιτήσεις του οδηγού.

Η DS ανήκει στην οικογένεια των εταιρειών που προσβλέπουν σε μια στενή σχέση με τον οδηγό. Εκτός από τα μοντέλα ειδικών προδιαγραφών προσφέρει μια σειρά από ερεθίσματα για να ικανοποιήσει τον χρήστη και κυρίως να του μεταδώσει τις αξίες της πολυτελούς μάρκας.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, η DS θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα ταξίδι στην παγκόσμια πρεμιέρα της εμπειρίας “Only You” - μια αποκλειστική συλλογή υπηρεσιών της μάρκας. Επίσης, θα παρουσιαστεί το DS 5 Commande Spéciale, το οποίο είναι βασισμένο στη συνεργασία του Thierry Métroz, Διευθυντή Σχεδίασης της DS και μιας πελάτισσας, της κα L., το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών.

H DS προσκαλεί τους επισκέπτες, στην καρδιά της μάρκας, σε ένα χώρο που εκτείνεται σε 1.120 τ.μ. Με καινοτόμο σχεδιασμό, πρωτοποριακό για εκθεσιακό χώρο, καλωσορίζει το κοινό στον κόσμο του στυλ και στις αξίες της μάρκας.

Η επίσκεψη ξεκινά από την προέλευση της μάρκας, οδηγώντας στα χνάρια της πολιτιστικής κληρονομιάς της, που είναι η πηγή της μεγάλης έμπνευσης της Avant-Garde. Πράγματι, η DS και η SM θα παραμείνουν ως δύο θρυλικά αυτοκίνητα στην ιστορία του 20ού αιώνα της αυτοκίνησης.

Η έκθεση φωτογραφιών περιλαμβάνει το “Hippopotame” του 1949, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της ιστορίας που παραπέμπει στην περίοδο ακμής αυτών των μοντέλων, τόσο όσον αφορά στη σχεδίασή τους και στις προηγμένες τεχνολογίες για την εποχή. Σε λίγα λεπτά οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τα 60 χρόνια ιστορίας της μάρκας.

Στη ζώνη Savoir-faire, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πολυτελή δέρματα, την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό στυλ που εξοπλίζονται τα οχήματά της. Η διαδικασία της κατασκευής και η προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είναι η επιτομή της γαλλικής φινέτσας, καθώς και οι συνεργασίες με κορυφαίους γαλλικούς οίκους μόδας.

Ένα μοναδικό ρολόι που κατασκευάζεται από την BRM Chronographes. Αυτό το ρολόι μπορεί είτε να φορεθεί στον καρπό του χεριού ή να τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα του DS E-Tense.

Έχοντας την εμπειρία του savoir-faire και μια σειρά από συνεργασίες, η DS θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το DS Commandes Speciales. Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στην ιστορία της DS και απηχεί το savoir-faire των μεγαλύτερων γαλλικών οίκων μόδας.

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, οι επισκέπτες θα εισέλθουν σε μια προηγμένη ζώνη υψηλής τεχνολογίας. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ζώνης είναι το DSV-02, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην εκθεση.

Tο 100% ηλεκτρικό μονοθέσιο, αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της DS και θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό. Το προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων, ο ηλεκτρικός κινητήρας, η πίσω ανάρτηση και η ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα, ήταν τα βασικά σημεία εστίασης της αγωνιστικής ομάδας.

Στις 9 Οκτωβρίου, το DSV-02 θα είναι έτοιμο να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου στο Χονγκ Κονγκ, στην τρίτη σεζόν της FIA Formula E Championship.

Στο κέντρο του περιπτέρου, δύο εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες. Η πρώτη από αυτές είναι το DS E-Tense. Με Avant-Garde προσωπικότητα, βασίζεται στην τεχνολογία και ξεφεύγει από τα στυλιστικά κλισέ. Λαμβάνοντας έμπνευση από τον κόσμο της μόδας και της αρχιτεκτονικής, είναι ένα διθέσιο αυτοκίνητο με σπορ καταβολές, το κέντρο βάρους του έχει κρατηθεί χαμηλά για την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Για το εσωτερικό του χρειάστηκαν 800 ώρες σχεδίασης και ελέγχου για να καταλήξει τελικά να εφαρμοστεί στην καμπίνα του πρωτότυπου αυτοκινήτου. Το κέντρο πολυμέσων, το οποίο αποτελείται από μία οθόνη 10 ιντσών και ένα σύνολο ηχείων (9) Focal 640W, θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

H εντυπωσιακή του εμφάνιση συμβαδίζει με τη δυνατή του «καρδιά», η οποία προσφέρει 408 ίππους και μία άμεση ροπή των 51,6 χλγμ. Oλοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5’’ και η τελική ταχύτητα είναι 250 χλμ./ωρα. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων αποθηκεύει αρκετή ενέργεια για να μετακινεί το ηλεκτρικό όχημα για 360 χλμ. στην πόλη και 310 χλμ. σε μικτό κύκλο ενώ φέρει τροχούς 20 ιντσών.

Η δεύτερη έρχεται με τη μορφή της καθηλωτικής εμπειρίας του καθηλωτική "Only You", που αναδεικνύει την αποκλειστική συλλογή των υπηρεσιών σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να ζήσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία 3D - 360°. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Virtual Garage και αναπτύχθηκε από την Dassault Systèmes, κάνοντας το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό με τη DS

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ολόκληρη τη γκάμα αυτοκινήτων της DS: DS 3 Performance Black Special, μια δυναμική έκδοση του νέου DS 3. Εξοπλισμένο με κινητήρα 208 ίππων και 6-τάχυτο κιβώτιο (MCM), φέροντας Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα. Σε μαύρο ματ χρώμα και οροφή σε απόχρωση χρυσού. Προηγμένη άνεση και κορυφαίος εξοπλισμός ασφαλείας. DS 3 Cabrio Sport Chic PureTech 130 ίππων. DS 4 Performance Line THP 210 ίππων. DS 4 Crossback Terre Rouge Blue Hdi 180 EAT6. DS 5 Sport Chic BlueHdi 180 EAT6.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v