Ισχυρή ελληνική παρουσία!

Σύσσωμος ο όμιλος Συγγελίδη συμμετείχε στην επίσημη πρώτη του ολοκαίνουργιου μοντέλου Peugeot 3008.
Ισχυρή ελληνική παρουσία!
Οι Έλληνες είναι παντού και όταν βρίσκονται στο εξωτερικό κάνουν θαύματα. Στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν πολλά παραδείγματα που δείχνουν τις αξίες των Ελλήνων.

Ένα γεγονός που αξίζει να καταγραφεί στην ελληνική ιστορία του αυτοκινήτου είναι η παρουσία όλων των επίσημων διανομέων της Peugeot στη πρώτη εμφάνιση του ολοκαίνουργιου μοντέλου Peugeot 3008.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε μια εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου μοντέλου στις Κάννες. Το προηγμένο γαλλικό αυτοκίνητο βρέθηκε σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές τους κόσμου. Εκεί βρέθηκαν και οι άνθρωποι που θα πουλήσουν το νέο μοντέλο στην ελληνική αγορά για να πάρουν μια πρώτη δόση από τα χαρακτηριστικά του.

Το πρόγραμμα ήταν πλήρες και με ουσιαστικό περιεχόμενο. Οι Έλληνες διανομείς της Peugeot, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι το 3008. Οδήγησαν το νέο μοντέλο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στις Κάννες και την φημισμένη λεωφόρο Croisette αλλά και σε μαγευτικές όσο και απαιτητικές παραθαλάσσιες και ορεινές διαδρομές, συνοδεία του Hi Fi ηχοσυστήματος FOCAL.

Απόλαυσαν τον πολυτελή χαρακτήρα του 3008, αλλά και τις τεχνολογίες ασφαλείας και άνεσης που το εξοπλίζουν όπως, τη νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit με i-Cockpit Amplify, το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control, το σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης οδηγού, το σύστημα υποβοήθησης στην κατηφόρα, cruise control με πλήρη ακινητοποίηση και το σύστημα αυτόνομης πέδησης και αποφυγής σύγκρουσης.

Ο Όμιλος Συγγελίδη, ήθελε με αυτήν την αποστολή να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα μίας περιόδου που χαρακτηρίζεται από οικονομικές περικοπές. Να επενδύσει και να επιβραβεύσει τους διανομείς για την συμβολή τους στην έντονα ανοδική πορεία της γαλλικής φίρμας στην χώρα μας, αλλά και να τους φέρει πιο κοντά στο νέο μοντέλο με μία γνωριμία-παρακαταθήκη που θα τους καταστήσει πρέσβεις για την μελλοντική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Το νέο Peugeot 3008 θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου). Το λανσάρισμα του στην Ελλάδα ξεκινά στο τέλος Οκτωβρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v