Λαμπρό αστέρι!

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Citroetn θα αποκαλύψει το νέο της απόκτημα.
Λαμπρό αστέρι!
Σε κάθε έκθεση αυτοκινήτου υπάρχουν τα μοντέλα που  πρωταγωνιστούν και εκείνα τα οποία δεν τραβάνε τα βλέμματα των επισκεπτών.

Η Citroen φέτος έχει την τύχη να βρίσκεται στην ομάδα των πρωταγωνιστών. Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η γαλλική φίρμα θα αποκαλύψει το νέο της απόκτημα. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Citroen C3, έναsupermini που εκφράζει την άποψη της μάρκας για το καθημερινό αυτοκίνητο.

Το λαμπρό αστέρι της έκθεσης φέρει όλη την σύγχρονη τεχνολογία και ανοίγει τον δρόμο για την δημιουργία καινοτομικών μοντέλων υψηλών προδιαγραφών. 

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα διαρκέσει από την 1η μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, η Citroen θα ταξιδέψει τους επισκέπτες της έκθεσης στη φιλοσοφία της μάρκας Feel Good, Be Different.

Το πολυαναμενόμενο supermini φιλοδοξεί να γίνει το best seller της κατηγορίας του. Αντικατοπτρίζει πλήρως το σύγχρονο όραμα της γαλλικής μάρκας, για την άνεση που προσφέρουν τα οχήματά της, την σχεδίαση και την ισχυρή προσωπικότητα. Το νέο C3 ξεχειλίζει από φρεσκάδα και αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα θαυμασμού, καθώς και να κατακτήσει την πρωτιά στις πωλήσεις στην  κατηγορία του.

Αποτελεί το νέο κεφάλαιο για τη μάρκα, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της Citroen: Αισιοδοξία, Ανθρώπινο στοιχείο και Έξυπνη τεχνολογία.

Φέρει προηγμένες τεχνολογίες και εξοπλίζεται με την πλατφόρμα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας Citroen ConnectedCam. Η  παγκόσμια πρεμιέρα της, γίνεται στο C3. Πρόκειται για ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές εμπειρίες με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή.

Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν, 3D σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσής νεκρής γωνίας.

Όσο για τους κινητήρες, η Citroen εφοδίασε το ολοκαίνουργιο C3,  με ότι καλύτερο διαθέτει στα εργαστήρια της. Πιστή στη γραμμή της για παροχή αξιόπιστων, υψηλής απόδοσης και οικονομικών κινητήριων μονάδων, κινητήρων Euro 6, δημιούργησε μια παλέτα η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα σύνολα.

Βενζινοκινητήρες, PureTech ατμοσφαιρικός 82 ίππων είτε τούρμπο110 ίππων. Αυτά τα μοτέρ βραβεύθηκαν και το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ντίζελ BlueHDi με ισχύ 75 είτε 100 ίππους. Συνδυάζονται και με τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι πωλήσεις του νέου Citroen C3 θα ξεκινήσουν στο τέλος Οκτωβρίου. Αναμένονται πλούσιες εκδόσεις με λογικές τιμές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v