Του αξίζει η πρώτη θέση!

Η νέα γενιά του Suzuki Vitara δείχνει τα… δόντια της αποτελώντας μια άρτια επιλογή αυτοκινήτου on και off road χαρακτήρα.
Του αξίζει η πρώτη θέση!

του Σπύρου Ρέκκα

Μας έμαθε τα μυστικά της τετρακίνησης. Ανεβοκατεβαίνει τα βουνά με χαρακτηριστική ευκολία και διακρίνεται για την αξιοπιστία του.

Το Suzuki Vitara, είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Η νέα γενιά, αν και έχει διαφορετικό προσανατολισμό, εξακολουθεί να αποτελεί μια άρτια επιλογή για το αυτοκίνητο με διπλή προσωπικότητα.

Ηγετική θέση στη γκάμα της Suzuki έχει το νέο Vitara. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2015 και κατάφερε μέσα στους εννέα μήνες διάθεσής του να καταλάβει την 1η θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας του (dual purpose vehicles), σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΑΑ. Σημαντική θέση κατέλαβε και το S Cross, την 3η στην κατηγορία, με την Suzuki να αποτελεί αναμφισβήτητα τον ηγέτη της κατηγορίας.

Το 2015 η ελληνική αγορά αυτοκινήτου, παρά τις αντιξοότητες, παρουσίασε άνοδο των πωλήσεων κατά 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με το συνολικό νούμερο ταξινομήσεων να φτάνει τις 75.805 μονάδες.

Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον η Suzuki κατόρθωσε να εδραιώσει δυναμική παρουσία εξασφαλίζοντας την 6η θέση και ποσοστό 5.3%, με τους Έλληνες καταναλωτές να βεβαιώνουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία.

Η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται να συνεχιστεί δυναμικά καθώς η υπάρχουσα γκάμα συμπληρώνεται από εκδόσεις με τεχνολογία αιχμής, όπως η έκδοση Vitara S 1.4 Turbo με 140 ίππους, αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCSS που διατίθεται στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 4WD και δίνει στο Suzuki Vitara μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς αποτελεί κορυφαία επιλογή στην κατηγορία!

Την νέα χρονιά, η θέση της Suzuki θα ενισχυθεί περαιτέρω αφού το ολοκαίνουριο hatchback Baleno θα προστεθεί στη γκάμα. Το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο αποτελώντας μία πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v