Πρώτο μικρό σε πωλήσεις το Ford Fiesta

Το Ford Fiesta αναδείχτηκε πρώτο σε πωλήσεις μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Πρώτο μικρό σε πωλήσεις το Ford Fiesta
του Σπύρου Ρέκκα   

Το Ford Fiesta πήρε τη σημαντικότερη διάκριση στη φετινή εμπορική καριέρα του. Το οδηγοκεντρικό supermini που δείχνει το πάθος της μάρκας για την ευχαρίστηση του οδηγού, αναδείχτηκε πρώτο σε πωλήσεις μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2015!

Οι οδηγοί αγόρασαν 173.999 Fiesta στην Ευρώπη το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2015, δηλαδή σημειώθηκε αύξηση 3,6% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Οι πωλήσεις Fiesta τον Ιούνιο του 2015 με 33.646 μονάδες ήταν κατά 22,3% υψηλότερες σε σχέση με τον Ιούνιο του 2014, κυρίως λόγω της αυξημένης απόδοσης καυσίμου, της στιλιστικής ανανέωσης, των νέων αποχρώσεων, και των αναβαθμίσεων εξοπλισμού introduction of new colours, enhanced fuel efficiency, and styling and equipment upgrades που έγιναν φέτος το Μάιο.

«Οι Ευρωπαίοι αγαπούν τα μικρά αυτοκίνητα και έχουν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα – γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που το Fiesta παραμένει στην κορυφή της κατάταξης,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Οι πελάτες έχουν τώρα περισσότερες επιλογές από ποτέ στη γκάμα Fiesta, ανάμεσα στις οποίες το αναβαθμισμένο Fiesta ECOnetic και μοντέρνες νέες χρωματικές προτάσεις όπως η Silver Silk.»

Επίσης, το Fiesta κατατάχθηκε δεύτερο στο σύνολο των ευρωπαϊκών πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, ενώ παρέμεινε Ευρωπαϊκό best-seller στην κατηγορία των μικρών για τρίτη συνεχή χρονιά το 2014.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v