Προνομιακό service για το VW Golf 1.4 TSI

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen λανσάρει νέα παροχή στο πρόγραμμά της «Εγγυημένη Αξία».
Προνομιακό service για το VW Golf 1.4 TSI
του Σπύρου Ρέκκα

Η Kosmocar ανακοίνωσε μια ακόμη παροχή του προγράμματος ‘’Εγγυημένη Αξία’’ για την συντήρηση του VW Golf 1.4 TSI. Η ελληνική αντιπροσωπεία σε ανακοίνωση της τονίζει ότι είναι μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά που εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια και τις ξεκάθαρες χρεώσεις για το κόστος συντήρησης.

Επίσης ο κάτοχος του γερμανικού μικρομεσαίου αυτοκινήτου ανάλογα με την χρήση μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του. Υπάρχουν δυο τύποι service, το Longlife και to Fixed. To Longlife είναι η προτιμότερη επιλογή για χρήση που ξεπερνάει ετήσια τα 12.000 χλμ. οταν γίνεται σε ανοιχτές διαδρομές με σταθερή ταχύτητα, χαμηλές στροφές και φορτίο και οικονομική οδήγηση. Περιλαμβάνει τρία πακέτα service για τα επόμενα τέσσερα έτη. Το πρώτο γίνεται τον δεύτερο χρόνο ή στα 30.000 χλμ. και περιλαμβάνει επιθεώρηση με αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.
Το επόμενο γίνεται στον τρίτο χρόνο και αφορά, επιθεώρηση χωρίς αλλαγή λαδιών, επιπρόσθετη επιθεώρηση, αντικατάσταση υγρών φρένων. Το τρίτο και τελευταίο γίνεται στον τέταρτο χρόνο και περιλαμβάνει, επιθεώρηση με αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας, φίλτρου αέρος, φίλτρου καυσίμου (ντίζελ) και μπουζί (βενζίνη). Το λιπαντικό που χρησιμοποιείται στο παραπάνω πρόγραμμα συντήρησης είναι 5W-30 (Longlife χρήση). Ο υπολογισμός των τιμών έχει γίνει με μ.ο. χλμ. 15.000 χλμ./ έτος. Το συνολικό κόστος για ένα Golf 1.4 TSI είναι 716 ευρώ. Το πρώτο κοστίζει 215 ευρώ. Το δεύτερο 145 ευρώ. Το τρίτο 356 ευρώ.

Το Fixed ενδείκνυται για χρήση που δεν ξεπερνάει ετήσια τα 12.000 χλμ., αφορά σύντομες διαδρομές μέσα στην πόλη με πολλά ξεκινήματα, απότομες επιταχύνσεις και φρεναρίσματα και λειτουργία κινητήρα σε ψηλές στροφές. Περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα service για τα επόμενα τέσσερα έτη, (ετήσιο πρόγραμμα). Το πρώτο περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών. Το δεύτερο περιλαμβάνει επιθεώρηση με αλλαγή λαδιών και αντικατάσταση φίλτρου γύρης και σκόνης. Το τρίτο περιλαμβάνει επιθεώρηση με αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση υγρών φρένων. Το τέταρτο περιλαμβάνει επιθεώρηση με αλλαγή λαδιών, επιπρόσθετη επιθεώρηση, αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας, φίλτρου αέρος, φίλτρου καυσίμου (ντίζελ) και μπουζί (βενζίνη). Το λιπαντικό που χρησιμοποιείται στο παραπάνω πρόγραμμα είναι 5W-40 (ετήσια χρήση). Το συνολικό κόστος για ένα VW Golf 1.4 TSI είναι 793 ευρώ. Το πρώτο κοστίζει 120 ευρώ. Το δεύτερο 169 ευρώ. Το τρίτο 188 ευρώ. Το τέταρτο 316 ευρώ. Στο Longlife υπάρχουν δυο αλλαγές λιπαντικού στα τέσσερα χρόνια, με χρήση 5W-30, ενώ στο Fixed τέσσερις αλλαγές λιπαντικού με χρήση 5W-40.

Η VW με γνώμονα τη σωστή και πλήρη ενημέρωση των πελατών της έχει αναρτήσει στο www.vw.gr  αναλυτική κατάσταση ανά μοντέλο και κινητήρα για το κόστος συντήρησης ανάλογα με τον τύπο service. Επιπρόσθετα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε πληροφορία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v