Η νέα πρόκληση της Harley-Davidson Athena

Η Harley-Davidson Athena συμμετέχει με αξιώσεις στο φετινό Battle of the Kings δημιουργώντας μια Street Fighter μοτοσυκλέτα με τα ελληνικά χρώματα.
Η νέα πρόκληση της Harley-Davidson Athena
του Σπύρου Ρέκκα

Επίσημοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία μάχη μ’έναν μόνο νικητή, για τη κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου ‘customizer’ με μοναδικό κριτήριο τη μετατροπή ενός Street 750. Ο διαγωνισμός ‘The Battle of the Kings’, λαμβάνει χώρα από σήμερα έως και τον Ιούνιο του 2015. Οι μηχανικοί της Harley-Davidson Athena θα αντιμετωπίσουν τους μηχανικούς επίσημων συνεργείων της Harley-Davidson σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με σκοπό να εφαρμόσουν τις δεξιότητες τους στο ‘customization’ του μοντέλου Street 750, που είναι και η τελευταία προσθήκη στο line-up της Harley-Davidson.

Η αντιπροσωπεία Harley-Davidson Athena δημιούργησε μια μοτοσυκλέτα Street Fighter/Scrambler, βασισμένη στα χρώματα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το σκοτεινό Dark Custom και καλεί το κοινό να ψηφίσουν τη συμμετοχή της με την επωνυμία Ύδρα στο www.h-d.com/customkings έως τις 17 Απριλίου. ΄΄Φτιάξαμε μια μοτοσυκλέτα ελαφρύτερη και κομψότερη, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα οδηγικά προτερήματα του Street 750΄΄, λέει ο Γιάννης Κουρουγκιαούρης, Επικεφαλής Μηχανικός της αντιπροσωπείας. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού θα αναδείξει το ‘βασιλιά’ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το τελικό στάδιο και η απονομή του τίτλου, θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του ‘Wheels & Waves’, στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, τον Ιούνιο 2015.

‘Το Street είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα για customization και έχει αρχίσει να προσωποποιείται από τους πρώτους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι την αναγνωρίζουν ως την ιδανική βάση για να προσθέσουν τις προσωπικές τους πινελιές. Με το δίκτυο αντιπροσώπων να στηρίζει το διαγωνισμό, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε φανταστικά παραδείγματα της τέχνης του customization, αναφέρει ο Mike Johnstone, Διευθυντής Marketing της Harley-Davidson Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το Street 750, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει εύκολα, μεγάλες δυνατότητες προσωπικής έκφρασης. Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα μοντέλα Dark Custom της Harley-Davidson. Βασισμένο σε ένα νέο υδρόψυκτο v-twin ελαστικό κινητήρα, αποτελεί την ελαφρύτερη και πιο ευκίνητη Harley, χωρίς να θυσιάζει κάποια από τις βασικές αξίες της μάρκας, όπως ανεξαρτησία, επανασταστικό πνεύμα και ελευθερία. Η σχεδιαστική τάση Dark Custom αποτελεί το περισσότερο ‘underground’, σκοτεινό και σύγχρονο πρόσωπο της Harley-Davidson: Με απλές, γυμνές, μινιμαλιστικές γραμμές, και κλίση προς το αυθεντικό ρετρό, οι μοτοσυκλέτες Dark Custom, παρουσιάζονται σε ματ ή σκοτεινές βαφές, στοιχεία vintage και προσιτές τιμές προκειμένου να προσηλυτίσουν τη νεά γενιά απο λάτρεις του brand. Οι πρώτες κατασκευές/συμμετοχές του Street 750 στο διαγωνισμό, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμες στο κοινό για on- line προβολή.

To πρώτο και πολύ σημαντικό στάδιο του διαγωνισμού βασίζεται μόνο σε ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.h-d.com/customkings μέχρι τις 17 Απριλίου, προκειμένου να αναδειχθούν οι περιφερειακοί νικητές, οι οποίοι θα προκριθούν στην τελική φάση. Ο τελικός νικητής θα κριθεί από έναν συνδυασμό της γνώμης του κοινού και μιας επιτροπής. Βοηθήστε με την ψήφο σας την Harley-Davidson Athena ανέβει στην κορυφή του βάθρου. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να ψηφίσετε για το ‘the Battle of the Kings’ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.h-d.com/customkings
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v