Πρώτη στην αύξηση πωλήσεων η Renault στην Ελλάδα

Η Teoren Motors, αντιπρόσωπος της Renault στην Ελλάδα, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να σημειώσει αύξηση – ρεκόρ 104,5% στις πωλήσεις της.
Πρώτη στην αύξηση πωλήσεων η Renault στην Ελλάδα
του Σπύρου Ρέκκα

Το 2014 ήταν μια χρονιά επιτυχιών για την Teoren Motors αποκλειστική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Renault, αφού κατάφερε μέσα σε ένα μόλις χρόνο δραστηριότητας να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους επανατοποθετώντας στην ελληνική αγορά, δύο πολύ σημαντικές μάρκες στο χώρο του αυτοκινήτου, την Renault και την Dacia.

Η ανοδική πορεία της δεν είναι τυχαία, αφού η οικογένεια του Β. Θεοχαράκη αποτελεί ένα καταξιωμένο όνομα στην αγορά του αυτοκινήτου, με σημαντική πείρα και επιτυχημένη πολυετή πορεία. Τα αποτελέσματα της Renault είναι εντυπωσιακά, με τις πωλήσεις της να υπερδιπλασιάζονται σημειώνοντας αύξηση ρεκόρ κατά +104,5%, που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση στην αγορά του αυτοκινήτου για τη χρονιά που πέρασε.

Η Renault, προσφέρει πλούσια πλήρως ανανεωμένη γκάμα. Δινει εμφαση στις καινοτομίες της και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Με την φιλοσοφία της παράγει μοντέλα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών και της εποχής. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αναγνωρίζονται έμπρακτα και από την ελληνική αγορά.

Αλλά οι επιτυχίες για τη Renault δεν σταματούν εδώ αφού το Renault Clio αποδεικνύει την υπεροχή του φιγουράροντας μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς για το 2014. Το Renault Clio από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του στην Ελλάδα κατέκτησε υψηλό ποσοστό χάρη στην εντυπωσιακή του σχεδίαση, την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, την άνεση και ευρυχωρία του αλλά και στα υψηλά επίπεδα οικονομίας και οδηγικής απόλαυσης. Επιπλέον η Teoren Motors, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της πριν και μετά την πώληση, αναδεικνύει την ποιότητα και την αξιοπιστία του επιτυχημένου μοντέλου παρέχοντας 5 χρόνια Δωρεάν Εργοστασιακή Εγγύηση Renault. Τα πλεονεκτήματα αυτά δικαίως αναδεικνύουν το Renault Clio ως μια από τις πιο ολοκληρωμένες και συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς.

Αντίστοιχα, η Dacia ακολουθώντας την εξαιρετική πορεία της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά, το 2014 σημείωσε στην Ελλάδα σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά 78,6%. Η επίτευξη αυτή επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι ο Έλληνας καταναλωτής αναζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερα σε ένα αυτοκίνητο με το λιγότερο δυνατό κόστος, αποφασίζει έξυπνα επιβραβεύοντας με την επιλογή του την έντιμη και ξεκάθαρη “Value For Money” πρόταση της Dacia.

Για την επιτυχημένη πορεία της Teoren Motors, ο Εμπορικός Διευθυντής Sales & After Sales κ. Μένης Σταθώρης δηλώνει: “Τα αποτελέσματα αυτά σίγουρα μας γεμίζουν ικανοποίηση αφού οι Έλληνες καταναλωτές αναγνωρίζουν πλέον έμπρακτα τόσο τα πλεονεκτήματα της Renault και της Dacia όσο και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται από το πρόσφατα αναδιοργανωμένο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της Teoren Motors και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η επιτυχία μας προκαλεί να ενισχύσουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας για τη νέα χρονιά, με στρατηγική και συνέπεια και μοναδικό επίκεντρο τον πελάτη. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι πριν και μετά την πώληση με προϊόντα και υπηρεσίες, που όχι μόνο θα καλύπτουν τις ανάγκες τους αλλά που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Ευχόμαστε σε όλους μια Καλή και Δημιουργική χρονιά».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v