Αυξάνεται το δυναμικό της Seat

Η Seat διανύει μία σημαντική περίοδο ανάπτυξης, έχοντας προσλάβει 150 επιπλέον άτομα στο εργοστάσιό της στο Martorell.
Αυξάνεται το δυναμικό της Seat
του Σπύρου Ρέκκα

Η Seat διανύει μία σημαντική περίοδο ανάπτυξης και βρίσκεται στη θέση να απασχολήσει 150 επιπλέον άτομα, τα οποία προσλήφθηκαν μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας προσωρινής απασχόλησης προκειμένου να καλύψουν την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στο εργοστάσιο στο Martorell.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι θα ενταχθούν στην εταιρεία με σύμβαση εργασίας από τις 7 Ιανουαρίου 2015, πέραν των 200 ατόμων που προστέθηκαν στο μισθολόγιο της μάρκας τον περασμένο Οκτώβριο. Μέσα στο 2014, η μάρκα προσέλαβε πάνω από 800 νέους υπαλλήλους, 233 μόνο την τρέχουσα εβδομάδα και συμπεριλαμβανομένων των 45 ατόμων που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και οι οποίοι προσλήφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, με σύμβαση πλήρους απασχόλησης.

Ο Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού της SEAT, Josef Schelchshorn, επεσήμανε ότι: «Η τεράστια επιτυχία των μοντέλων που παράγονται από το εργοστάσιο της SEAT στο Martorell και οι προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους τους εργαζόμενους, καθιστούν δυνατή την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Η παραγωγή στο Martorell, το εργοστάσιο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο όγκο παραγωγής αυτοκινήτων SEAT, αυξήθηκε κατά 13,4% τους πρώτους δέκα μήνες του έτους σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους και σήμερα ανέρχεται στις 374.700 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 44.400 οχημάτων. Επιπλέον, οι πωλήσεις Seat έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο. Η εταιρεία έκλεισε τον μήνα Οκτώβριο με 326.000 πωλήσεις που αντιστοιχεί σε άνοδο 10,5% σε σύγκριση με την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013. Οι πωλήσεις έλαβαν σημαντική ώθηση από το Seat Leon, οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν κατά 55% το τρέχον έτος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v