H Audi στην πρώτη θέση της premium κατηγορίας

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στην premium κατηγορία μοντέλων για την ελληνική αγορά.
H Audi στην πρώτη θέση της premium κατηγορίας
του Σπύρου Ρέκκα

Την πρώτη θέση στη premium κατηγορία της ελληνικής αγοράς κατέκτησε η Audi και το 2013. Αξίζει να τονισθεί ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η γερμανική μάρκα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία στη τοπική αγορά. Το 2013 είχε 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων.

Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην ελληνική αγορά και κυρίως στην αγορά του αυτοκινήτου, η μάρκα πέτυχε να αυξήσει το μερίδιό της καταλαμβάνοντας το 3,2% της συνολικής αγοράς. Επίσης η εταιρεία προηγείτο από τους κύριους ανταγωνιστές της καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν κυρίως τα εξής μοντέλα: Q3, A3(3θυρο, Sportback και το νεοαφιχθέν A3 Sport Sedan) και Α1. Επίσης στην επιτυχία συνέβαλαν και τα υπόλοιπα μοντέλα, Q5, Α4, Α5, Α6, ΤΤ, Q7, A7 και Α8.

Στη παγκόσμια αγορά η μάρκα παρέδωσε 1.575.500 αυτοκίνητα στους πελάτες, πραγματοποιώντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση που άγγιξε το 8,3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία της Kosmocar – Audi είναι η επιλογή της ως Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας, βάσει της οποίας ανέλαβε τις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση και τεχνολογία αιχμής μέσω της παραχώρησης στο Υπουργείο Εξωτερικών, 45 συμβατικών αυτοκινήτων Audi A8 και Α6 αλλά και κάποιων θωρακισμένων εκδόσεων των μοντέλων καθώς επίσης και ενός υποστηρικτικού στόλου 24 οχημάτων Audi μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi κ. Δημήτρης Καββούρης, “Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που για μια ακόμη φορά κατέταξαν την Audi πρώτη στην προτίμησή τους στην πολυτελή κατηγορία. Η Audi θα συνεχίσει να παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, τη μεγαλύτερη ωφέλεια σε σχέση με την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής, κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, οικονομίας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης, παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της.”
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v