7η Δ.Ε.Α.: Η αυτοκίνηση ντύνεται... επίσημα

Περισσότερα από 100 νέα μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών όπως οι Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche και Bentley παρουσιάζονται στην 7η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, έως τις 20 Μαΐου.

Με την παρουσία περισσοτέρων από 100 νέων μοντέλων άνοιξε τις πύλες της η 7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 20 Μαΐου στο Ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Μεταξύ των νέων μοντέλων περιλαμβάνονται τα Audi A5, S8 και R8, η εξωτική Alfa Romeo 8c Competizione, αλλά και οι Bentley Αzure και Αrnage. Aπό τη BMW έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε μεταξύ άλλων η νέα Χ5 και η cabrio έκδοση της σειράς 3, ενώ ”αίσθηση” προκάλεσαν τα Nitro και Αvenger της Dodge.

H κινεζική Landwind παρουσίασε τα Vision, X-pedition και Fashion και η Mazda τα Cx-7 και ΒΤ-50.

Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία της Opel με πληθώρα εκθεμάτων μεταξύ των οποίων ξεχώριζε αδιαμφισβήτητα το Corsa OPC, το GT αλλά και το Antara.

Aξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από τα νέα μοντέλα στον τομέα 3 της έκθεσης φιλοξενούνται αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Ferrari, η Maserati, η Lamborghini, η Porsche, η Bentley και η Jaguar.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε το 2005 έδωσαν το παρών περισσότεροι από 230.000 επισκέπτες και 230 εκθέτες, ενώ για φέτος οι επισκέπτες αναμένεται να υπερβούν τους 250.000.

Η Έκθεση είναι ανοικτή από τις 10 πμ. έως τις 10 μμ., ενώ η είσοδος είναι 9 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για ανήλικους (από 12 ετών).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v