Ο χρόνος και η τέχνη... συναντιούνται στο Ζάππειο

Σπάνιες συλλογές αυθεντικών αντικειμένων τέχνης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν (αλλά και να αποκτήσουν) οι επισκέπτες της 13ης ετήσιας έκθεσης του Σωματείου Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης της Ελλάδος, ”Ο Χρόνος στην Τέχνη”, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο χρόνος και η τέχνη... συναντιούνται στο Ζάππειο

Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης της Ελλάδος διοργανώνει τη 13η ετήσια έκθεσή του ”Ο Χρόνος στην Τέχνη”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2006 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η έκθεση πραγματεύεται την παρουσίαση ιδιωτικών συλλογών εκθετών-μελών του σωματείου, το οποίο συμπληρώνει φέτος 76 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός, με ευρεία απήχηση στο φιλότεχνο κοινό.

Τα επίσημα εγκαίνια της διοργάνωσης έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη 6 Απριλίου 2006 στις 6 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, τριάντα μέλη του Σωματείου θα παρουσιάσουν τις σπάνιες συλλογές τους, μια σειρά από αυθεντικά αντικείμενα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής, χαλιά, έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, καθώς και αντικείμενα φιλελληνικών συλλογών, υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι φίλοι της Τέχνης θα έχουν, για άλλη μια φορά, την ευκαιρία να αποκτήσουν περίτεχνα συλλεκτικά κομμάτια για να εμπλουτίσουν τις προσωπικές τους συλλογές και για να διακοσμήσουν τους χώρους τους ή απλά να θαυμάσουν τα πολυάριθμα έργα τέχνης.

Επιπλέον, για τρεις ολόκληρες ημέρες (Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 2006), θα έχουν στη διάθεσή τους σημαντικές πληροφορίες για τα εκθέματα που τους ενδιαφέρουν, για την προέλευση και την καλλιτεχνική τους αξία, καθώς και για τη χρονολόγηση, τη συντήρησή τους και για τις τιμές που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο.

Στην έκθεση θα διανέμεται δωρεάν έγχρωμος κατάλογος με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους εκθέτες.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Ξανθοπούλου & Συνεργάτες (τηλ.: 210 3622970 και 210 3622096), ενώ χορηγός είναι η Eurobank.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v