Δωρο-ιδέες για την ημέρα των ερωτευμένων

Από την κλασική επιλογή των λουλουδιών, τη σταθερή αξία των κοσμημάτων, την πιο μοντέρνα εναλλακτική των Mp3 players ή των ”μοδάτων” κινητών, καθώς και την απλή αλλά πάντα αγαπητή επιλογή ενός καλού βιβλίου, το in2life σας προετοιμάζει ώστε φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος να μη σας βρει να... σφυρίζετε αδιάφορα!
Δωρο-ιδέες για την ημέρα των ερωτευμένων

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και ενώ εσείς μπορεί να μην ασπάζεστε διόλου τις απαιτούμενες... ”εκδηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης”, δεν συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο και για το έτερον ήμισύ σας, που μπορεί να περιμένει διακαώς (και επ’ ευκαιρία) μια απτή ένδειξη αγάπης.

Για να μη βρεθείτε απροετοίμαστοι, το In2life διάλεξε και σας παρουσιάζει ορισμένες επιλογές ώστε το εορταστικό κλίμα να μην σας... αφήσει εκτεθειμένους. Προς αποφυγή... γκρίνιας να θυμίσουμε στους ”ξεχασιάρηδες” πως ο Αγιος Βαλεντίνος εορτάζει την ερχόμενη Τρίτη.

 

Από τη δοκιμασμένη ”συνταγή” των λουλουδιών, τη σταθερή αξία των κοσμημάτων (με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους), την πιο μοντέρνα εναλλακτική των Mp3 players ή των ”μοδάτων” κινητών, μέχρι και την πιο... απλή αλλά πάντα αγαπητή πρόταση ενός καλού βιβλίου.

* Ζολώτας

Η πρόκληση που αποδέχεται ο οίκος Ζολώτας στο να υπηρετεί το ωραίο πηγάζει μέσα από τη συμβίωση μυθικών μνημών από τα βάθη του ελληνικού πολιτισμού με τη σύγχρονη εποχή.

Η νέα συλλογή του οίκου, ”Love Rocks”, αποτελείται από δακτυλίδια με πρωταγωνιστή το διαμάντι. Πιστός στην παράδοσή του, ο οίκος Ζολώτα προτείνει σχέδια σε κίτρινο, χρυσό, λευκόχρυσο και... μαύρο χρυσό.

Η συλλογή ”Love Rocks” παρουσιάζεται με μία εντελώς πρωτοποριακή τεχνοτροπία επεξεργασίας του λευκόχρυσου σε ανθρακί αποχρώσεις. Tα... ”επικίνδυνα” μονόπετρα δακτυλίδια της συλλογής ακολουθούν τη φιλοσοφία του οίκου. Χρυσά (ή σε λευκό χρυσό) δακτυλίδια 18 καρατίων με ματ φινίρισμα, με διαμάντια ή χωρίς και με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 675 μέχρι τα 3.529 ευρώ.

Επίσης, ο οίκος Ζολώτας βρήκε τον τρόπο να αποτυπώσει την αγάπη πάνω σας με τη χρυσή καρδιά και τις πολύτιμες πέτρες της συλλογής ”Ένταση”.

Βραχιόλι χρυσό 18 καρατίων με τουρμαλίνες (1.190 ευρώ), παντατίφ χρυσό 18 καρατίων και μεταξωτό κορδόνι με τουρμαλίνες (1.565 ευρώ), δακτυλίδι χρυσό με τουρμαλίνες (350 ευρώ) είναι ορισμένα από τα αντικείμενα της συλλογής.

 

(Κεντρικό Κατάστημα Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, Τηλ. 210-3601 272)

* Άννα Μαρία Μαζαράκη

Ο όρος ”προσιτή πολυτέλεια” που χαρακτηρίζει τα αντικείμενα τα οποία διατίθενται στα καταστήματα Άννα-Μαρία Μαζαράκη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μόνο φανατικούς οπαδούς ανάμεσα στον γυναικείο πληθυσμό. Μοναδικές και ιδιαίτερες σειρές από ασήμι και χρυσό, με ημιπολύτιμες πέτρες ή χωρίς.

Μοντέρνα βραχιόλια σε χρυσό 14 καρατίων με καλλιεργημένα μαργαριτάρια και με τον ημιπολύτιμο καλχηδόνιο (όχι, μην μπερδεύεστε, δεν είναι τιρκουάζ) ή με πολύχρωμες ημιπολύτιμες πέτρες στην τιμή των 120 - 130 ευρώ, κολιέ σε δέρμα και καπνία και την απαραίτητη (λόγω της ημέρας) χρυσή καρδιά (140 ευρώ) ή το κολιέ με καπνία σε δέρμα με το χρυσό λουλούδι (130 ευρώ) αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα των προτάσεων και των εναλλακτικών που διατίθενται στα καταστήματα Άννα-Μαρία Μαζαράκη.

(Θα τα βρείτε: Αθήνα - Attica Department Store, Γλυφάδα - Γρ. Λαμπράκη 16 & Μεταξά, τηλ. 210-89.44.798, Χαλάνδρι - Χαϊμαντά 28, τηλ. 210-68.18.126 και Κηφισιά - Κυριαζή 30, τηλ. 210.80.17.361).

* Γερμανός

”Φούξια πολυτέλεια” μέσω του Motorola V3 προσφέρουν (αποκλειστικά) τα καταστήματα Γερμανός μέσω ενός κινητού, το οποίο διαθέτει αρκετά στοιχεία από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με βάρος 95 γρ. το ροζ τηλέφωνο της Motorola έχει σίγουρα οπαδούς. Τεχνολογία bluetooth, ενσωματωμένο φαξ/μόντεμ, τηλεφωνικός κατάλογος 1.000 αριθμών, internet και e-mail, mp3, είναι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Η τιμή του ανέρχεται στα 326 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Αν το ”φούξια” δεν σας ταιριάζει ως επιλογή, τα καταστήματα Γερμανός προσφέρουν την ίδια συσκευή και σε μαύρο. Το ρολόι ”Καίσαρης” που θα βρείτε στη σακούλα μαζί με το μαύρο V3 της Motorola, μην σπεύσετε να το επιστρέψετε, αφού δεν θα πρόκειται για λάθος. Είναι απλώς ένα ”δωράκι”...

* Εκδόσεις Πατάκη

Τα δώρα όμως του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να γυαλίζουν. Το καταπληκτικό βιβλίο του Βρετανού Αλαίν Ντε Μποτόν με τον τίτλο ”Η μικρή φιλοσοφία του Έρωτα” είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μιλήσει στην καρδιά της/του. Μια απλή (αλλά πολύ διασκεδαστική!) ιστορία αγάπης, μπλέκεται με την ιστορία της φιλοσοφίας, με την οποία -ακόμα και αν δεν το φαντάζεστε- έχει πολλές ομοιότητες (Εκδόσεις Πατάκη).

* Πλαίσιο

”You make my heart sing”... μέσω ενός MP3 player. Μια ξεχωριστή επιλογή από την εταιρία Πλαίσιο, η οποία παρέχει τη δυνατότητα να χαράξετε το δικό σας μήνυμα στο πίσω μέρος τεσσάρων διαφορετικών τύπων MP3 (”feel”, ”touch”, ”sense” ή ”inspire”).

Σε ροζ ή σε γαλάζιο το κόστος του ανέρχεται από 49,90 μέχρι 99,90 ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε), ενώ εάν προχωρήσετε στην παραγγελία μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, συμμετέχετε και σε κλήρωση για ταξίδι δύο ατόμων στο Παρίσι.

* FlowerNet

Σταθερή αξία τα λουλούδια για τις κυρίες και η ευκολία έρχεται για μια ακόμη φορά μέσα από το Διαδίκτυο. Είτε η αποστολή αφορά περιοχές εντός Ελλάδος είτε εκτός (από Νεπάλ μέχρι Τζαμάικα!), η FlowerNet δύναται να την πραγματοποιήσει. Κι όλα αυτά με ένα απλό ”κλικ”.

Με ελάχιστο κόστος τα 24 ευρώ η FlowerΝet αναλαμβάνει να παραδώσει τις συνθέσεις σας από τριαντάφυλλα, τουλίπες, ορχιδέες ή οποιοδήποτε λουλούδι επιθυμείτε ”παρέα” με αρκουδάκι ή με κόκκινο κρασί.

Αν κάνετε τις παραγγελίες σας μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου στις 13:00 μπορεί και να κερδίσετε μια βραδιά για ερωτευμένους στο Arion Astir Palace. Το πακέτο περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο, δωμάτιο με θέα τη θάλασσα διακοσμημένο από το FlowerNet για διανυκτέρευση και πρωινό.

(Παραγγελίες: 800 110 11 11)

* Folli Follie

Η Folli Follie σχεδίασε και παρουσιάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τη σειρά Feelings, με ιδιαίτερα pendants και ρολόγια για να αναδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά.

Καρδιά! Σύμβολο αγάπης, έρωτα και τρυφερότητας. Με ασήμι και bronze και μοντέρνο design, η Folli Follie δημιουργεί ιδιαίτερα pendants για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Με μαύρο ή κόκκινο δέρμα για casual chic εμφανίσεις, η σειρά Feelings εντυπωσιάζει.

Έντονο κόκκινο και ρομαντικές λεπτομέρειες σε ένα σχήμα καρδιάς είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία των ρολογιών της νέας σειράς της Folli Follie. Τα charms σε σχήμα καρδιάς και κλειδιού κάνουν το ρολόι ξεχωριστό.

Η συλλογή Feelings είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 140 – 160 ευρώ (με crystal stones) και των pendants στα 90 ευρώ (από bronze) και 100 ευρώ (από ασήμι με bronze).

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v