Asteraki Handmade: Κερδίστε υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες!

Το νέο μαγαζί στο Πικέρμι με χειροποίητα είδη δώρων, σας χαρίζει τις πιο υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες για αγοράκια και κοριτσάκια.
Asteraki Handmade: Κερδίστε υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες!

Χειροποίητα είδη δώρων φτιαγμένα με μεράκι, εποχικά είδη, προσκλητήρια που… δεν θα σας πέσουν από τα χέρια και ένα σωρό ακόμα μικρά αλλά και μεγάλα handmade αντικείμενα βρίσκουμε σε ένα νέο, κουκλίστικο μαγαζάκι που άνοιξε τις πόρτες του στο Πικέρμι.

Το κατάστημα «Asteraki Handmade» βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, και από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα του θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα σωρό χειροποίητα αντικείμενα, φτιαγμένα με μεράκι από την ιδιοκτήτριά του κ. Αστέρω.

Αυτήν την περίοδο «παίζουν» δυνατά οι πασχαλινές λαμπάδες σε κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό, φτιαγμένες με υποαλλεργικά υλικά, ενώ στα ράφια του θα βρείτε μεταξύ άλλων γυναικείες τσάντες, μανικετόκουμπα, βραχιολάκια, κολιέ, κοκκαλάκια, θήκες βιβλιαρίων υγείας, μαξιλαροκουκλάκια, παιδικά φορεματάκια και ζωγραφισμένα ρουχαλάκια σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές.

Από το «Αστεράκι» μπορείτε να αγοράσετε και τα ωραιότατα handmade ξύλινα παπιγιόν της Wooden Accessories, τα οποία απευθύνονται στον μπαμπά και τον γιο ή στον νονό και το βαπτιστήρι και μπορούν να χαραχθούν με αρχικά ονομάτων ή ημερομηνίες, καθώς επίσης και δεκάδες ακόμα είδη δώρων.

Πάρτε μια γεύση από εδώ

Οι λαμπάδες του διαγωνισμού:



Info:

Asteraki Handmade
Λεωφ. Μαραθώνος 67
Πικέρμι
Τηλ. 21 0 603 7009

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v