Ασύρματα gadgets που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Έξι ασύρματα gadgets που αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου για να την κάνεις ευκολότερη και να τη σώσεις… από τα καλώδια.
Ασύρματα gadgets που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη
Πληκτρολόγια, φορτιστές, ποντίκια, μικροσυσκευές, handsfree… Όσο τα τεχνολογικά προϊόντα που έχουμε ανάγκη πληθαίνουν, τόσο αυξάνονται και τα καλώδια που κοντεύουν… να μας πνίξουν στο γραφείο, το σπίτι ή ακόμα και στον δρόμο. Ευτυχώς, υπάρχει και η εναλλακτική οδός, που μας γλιτώνει από αυτά: Τα ασύρματα gadgets, από πληκτρολόγια και ποντίκια χωρίς καλώδια, μέχρι Bluetooth ακουστικά, φορτιστές και ηχεία, που συνδέονται με έξυπνους τρόπους με άλλες συσκευές, και μας λύνουν τα χέρια. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε έξι τέτοιες χρηστικότατες προτάσεις αγοράς.

Ασύρματο ποντίκι Logitech Wireless Mini M187 

Με εργονομικό σχεδιασμό για πολύωρη χρήση χωρίς να κουράζεται το χέρι, πλήκτρα στην κατάλληλη θέση και μικρό μέγεθος που το καθιστά κατάλληλο για εύκολη μεταφορά παντού, αυτό το ασύρματο ποντίκι είναι συμβατό με Windows και Mac υπολογιστές και συνδέεται με αυτούς με έναν «νανοδέκτη» μέσω θύρας USB. Η τιμή του είναι στα 15€.

Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft Wireless All-in-One Media Keyboard 

Συνδέεται εύκολα με το desktop, το laptop ή το hometheater PC, είναι λεπτό και κομψό, σε μαύρο χρώμα, τα πλήκτρα του είναι πλήρους μεγέθους, διαθέτει ενσωματωμένο touchpad, η μέγιστη απόσταση χρήσης φτάνει τα 10 μέτρα και είναι εύκολο στη μεταφορά. Στοιχίζει 36,90€.

Φορητό ηχείο Sony SRS-X11R

Στιλάτο, μικρό σε μέγεθος, σε σχήμα μικρού κύβου, αλλά με πολύ καλό ήχο, το φορητό ηχείο της Sony συνδέεται μέσω NFC/Bluetooth με τον υπολογιστή ή το smartphone, καθώς και ψηφιακά με USB, για να ακούτε μουσική ακόμη και για 12 ώρες χωρίς διακοπή. Διαθέτει επιπλέον δύο παθητικούς πομπούς για βαθιά μπάσα και στοιχίζει 69,90€.

Ασύρματο Soundbar Samsung HW-K450 

Με ισχύ 300W, ασύρματο Subwoofer Bass Reflex και προηγμένες τεχνολογίες surround, αυτή η μπάρα ήχου φέρνει την εμπειρία της τηλεθέασης στο σαλόνι σε άλλο επίπεδο. Συνδέεται μέσω bluetooth για να κάνεις τις ρυθμίσεις σου πανεύκολα ενώ μπορείς να ελέγξεις την αναπαραγωγή μουσικής αλλά και να το δικτυώσεις ασύρματα με άλλες συσκευές. Το εντοπίσαμε στην τιμή των 179€.

Bluetooth LG HBM-290

Κομψό αλλά και με υψηλή ποιότητα ήχου, το Bluetooth της LG εφαρμόζει τέλεια στο αυτί, για να απαντάμε σε κλήσεις, να ακούμε οδηγίες από το GPS και να απολαμβάνουμε ήχο συνομιλίας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει led λειτουργίας ακουστικού και έχει τη δυνατότητα σύνδεσης και διαχείρισης πολλών συσκευών. Φωνητικά μηνύματα μας ενημερώνουν για την κατάσταση της μπαταρίας ενώ μέσω της micro USB θύρας, φορτίζεται εύκολα από τον υπολογιστή. Στοιχίζει 27,90€.

Ασύρματος φορτιστής Samsung

Όμορφος και στιλάτος, ο στρογγυλός ασύρματος φορτιστής λύνει τα χέρια όσων έχουν smartphone ή άλλη έξυπνη συσκευή Samsung, καθώς τους επιτρέπει, ακουμπώντας τις απλώς στον φορτιστή, να επαναφορτιστούν, χωρίς καλώδια και πρίζες. Τον εντοπίσαμε στα 39,99€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v