Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από την 1η έως τις 10 Νοεμβρίου θα διαρκέσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, με τα μαγαζιά ανοιχτά και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.
Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Το δεκαήμερο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων είναι και πάλι εδώ, ξεκινά την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Τα καταστήματα θα μείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή αυτού του δεκαημέρου (6 Νοεμβρίου) από τις 11.00 το πρωί ως τις 20.00 το απόγευμα, ενώ η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας τονίζει με εγκύκλιό της τα εξής:

- Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

- Στην περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v