Τριήμερο bazaar βιβλίου στο Κολωνάκι!

Από το Σάββατο ως την Δευτέρα 16/5, στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ στο Κολωνάκι θα βρείτε επιστημονικά και λογοτεχνικά βιβλία έως και 70% φθηνότερα.
Τριήμερο bazaar βιβλίου στο Κολωνάκι!
Τι θα λέγατε για μια ανοιξιάτικη βόλτα στο Κολωνάκι που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν νέο χώρο και να προμηθευτείτε ποιοτικές εκδόσεις με προσφορές έως και 70%;

Το Σάββατο 14, την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ, ο νέος χώρος των εκδόσεων Καπόν, σας περιμένει με προσφορές σε βιβλία που αφορούν Αρχαιολογία, Τέχνη, Ιστορία, Αρχιτεκτονική, Περιβάλλον και Λογοτεχνία από τις 09.30 έως τις 20.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 35 και πλέον χρόνια παρουσίας του εκδοτικού του Μωϋσή και της Ραχήλ Καπόν διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι εκδόσεις Καπόν έχουν τιμηθεί με βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών τόσο για την πρώτο βιβλίο τους που κυκλοφόρησε στην αγορά «Μαγνησία το χρονικό ενός πολιτισμού» (1982) όσο και για το σύνολο του καλλιτεχνικού τους έργου το 2010.

Το νέο βήμα των εκδόσεων Καπόν είναι η δημιουργία ενός βιβλιοπωλείου στην καρδιά του Κολωνακίου, επί της οδού Πλουτάρχου 22, με το σύνολο της βιβλιοπαραγωγής τους να φιλοξενείται σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Εδώ, σε αυτό τον νέο χώρο, θα βρείτε αυτό το τριήμερο ένα ενδιαφέρον bazaar με προσφορές έως και -70% σε εκδόσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του Βιβλιοπωλείου της Ραχήλ στο Facebook

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v