Τα υπέροχα χειροποίητα σανδάλια της Ιωάννας Μελισσού

Ανακαλύψαμε τα σανδάλια που θα θέλετε να φοράτε όλο το καλοκαίρι: Τα πανέμορφα, και οικονομικότατα, χειροποίητα δημιουργήματα της Ιωάννας Μελισσού.
Τα υπέροχα χειροποίητα σανδάλια της Ιωάννας Μελισσού
Χρώματα, φιογκάκια, δαντέλες, κοχύλια και ημιπολύτιμοι λίθοι στολίζουν τα υπέροχα χειροποίητα σανδάλια της Ιωάννας Μελισσού, που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι κάθε φορά που τα κοιτάζουμε. Φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, ένα σχέδιο την φορά, έτσι ώστε καθένα τους να είναι μοναδικό και να ταιριάζει στον ιδιοκτήτη του και στη διάθεσή μας.

«Από μικρή θυμάμαι ότι είχα ιδιαίτερη αγάπη για τα παπούτσια. Κάτι σαν φετίχ θα το έλεγα» μας λέει η δημιουργός Ιωάννα Μελισσού. «Αργότερα ένιωσα την ανάγκη αυτή την αγάπη να την κάνω δημιουργία. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα με το χειροποίητο σανδάλι. Στην αρχή το έκανα από χόμπι και ό,τι δημιουργούσα ήταν για εμένα και τις κόρες μου, ή για δωράκια στις φίλες μου. Όλο αυτό έγινε καθημερινό κομμάτι στη ζωή μου και μου έδινε χαρά.

»Μετά από παρότρυνση φίλων μου, κάποια στιγμή αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά –και πιο επαγγελματικά πλέον. Έτσι, δημιούργησα τη σελίδα Ioanna’s Handmade Collection. Το χειροποίητο σανδάλι κοσμεί τα πόδια μας, συμπληρώνει και αναδεικνύει το ντύσιμο, εκφράζει το στιλ και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου που το φοράει. Τα σανδάλια μας είναι για όλες τις ώρες της ημέρας και έρχονται να σας καταπλήξουν με τα ξεχωριστά διακοσμητικά τους και τις μοναδικές λεπτομέρειες.

»Προσπαθούμε να δημιουργούμε κομμάτια που να είναι απλά και ταυτόχρονα μοναδικά. Τα σανδάλια μας είναι δερμάτινα, διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, κρύσταλλα, κοσμήματα, πέρλες, κοχύλια, δαντέλες και πολλά άλλα υλικά».

Το καλύτερο, φυσικά, το αφήσαμε για το τέλος: Οι πανέμορφες δημιουργίες της Ιωάννας Μελισσού είναι και οικονομικότατες. Οι τιμές για τα περισσότερα σανδάλια κυμαίνονται στα 30€, ενώ τακτικά πραγματοποιούνται εκπτώσεις και προσφορές –κάντε like στη σελίδα της στο Facebook για να τις μαθαίνετε πρώτοι.

Παραγγελίες γίνονται μέσω Facebook (λεπτομέρειες εδώ) και τηλεφωνικά στο 6987213626 (από τις 9.00 ως τις 18.00). Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για όλη την Ελλάδα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v