Ρούχα... με το κιλό: 6 διευθύνσεις στην πόλη

Η νέα μόδα είναι τα vintage και επώνυμα ρούχα που πωλούνται με το κιλό, με όλο και περισσότερα μαγαζιά να εμφανίζονται μέσα στην πόλη.
Ρούχα... με το κιλό: 6 διευθύνσεις στην πόλη
Ας είμαστε ειλικρινείς, το να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα είναι ωραίο, ακόμα και στην εποχή της κρίσης. Γι’ αυτό και όλο και περισσότερα καταστήματα στην πόλη αφουγκράστηκαν τις επιθυμίες μας και μας προσφέρουν υπέροχα επώνυμα και vintage ρούχα… με το κιλό και μεταχειρισμένα, και μάλιστα σε τιμές που αντέχει το πορτοφόλι μας. 

Kilo-shop

Ερμού 120, Αθήνα και Κολοκοτρώνη 20, Χαλάνδρι
Περισσότερα από εννιά χιλιάδες μοναδικά κομμάτια έχει στα δύο καταστήματά του στην Αθήνα το Kilo-shop, όλα εισαγόμενα από την Γαλλία. Με πολλές ζυγαριές διάσπαρτες μέσα στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να ζυγίζουν μόνοι τους τα ρούχα που τους ενδιαφέρουν και να γεμίσουν το καλάθι τους μέχρι εκεί που σηκώνει η τσέπη τους. 

Shop Buy per Kilo

Ηρώων Πολυτεχνείου 81, Ηλιούπολη
Άλλο ένα κατάστημα που μπορούμε να βρούμε επώνυμα ρούχα με το κιλό, με μάρκες όπως Armani και Boss να ξεκινούν από τα 9 ευρώ. Πολλές επιλογές για άντρες και γυναίκες, και οσονούπω με νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, στην Παλαιολόγου 39. 

Relove it

Βουλής 35, Σύνταγμα
Η τεράστια συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων του Relove it έχει κομμάτια σε άριστη κατάσταση, σχεδόν αφόρετα, από όλες τις μεγάλες μάρκες. Μπορείτε να αποκτήσετε ρούχα όπως Versace και Channell, που ξεκινούν από τα 2 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 100. Και για τους άντρες που θέλουν να ντυθούν φτηνά, η ανδρική συλλογή είναι εξίσου μεγάλη. 

Yesterday’s Bread

Καλλιδρομίου 87-89, Εξάρχεια
Στην πιο δημοφιλή vintage γωνιά των Εξαρχείων θα βρούμε All-Star με 10 ευρώ, φορέματα ως 20 ευρώ και μπλούζες μέχρι 10 ευρώ. Το μαγαζί φημίζεται για τους κρυμμένους θησαυρούς του και το φιλικό προσωπικό. 

American Vintage Trends

Αθηνάς 30, Αθήνα
Οι τιμές στα ρούχα που θα βρείτε σε αυτό το κατάστημα είναι ελαφρώς «τσιμπημένες» (ξεκινούν από τα 25-50 ευρώ για τα πιο απλά κομμάτια) από τα υπόλοιπα της λίστας, μα όχι χωρίς λόγο. Όλες οι γνωστές αμερικάνικες μάρκες και μια μεγάλη συλλογή με ρούχα για τον καθένα, από καθημερινά μπλουζάκια μέχρι εξεζητημένα φορέματα.

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v