Ανδρικά και γυναικεία παπούτσια ως 40€

Συγκεντρώνουμε οικονομικές ιδέες για αγορά παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες. Από αθλητικά και casual μέχρι πιο επίσημα υποδήματα σε τιμές μέχρι 40€.
Ανδρικά και γυναικεία παπούτσια ως 40€
Μποτάκια ή αθλητικά, casual για καθημερινή χρήση ή πιο στιλάτα και δερμάτινα για βραδινές εξόδους, για άνδρες και γυναίκες. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε επιλογές για κάθε γούστο, για κάθε ώρα της ημέρας και κυρίως για κάθε πορτοφόλι, με προτάσεις για αγορά παπουτσιών μέχρι και 40€.

Για γυναίκες

Firefly Canvas

Παπούτσι τύπου «σταράκι», αλλά πολύ οικονομικότερο και σε πολύ ωραίο παλ κίτρινο χρώμα προτείνουν τα Intersport για τις καθημερινές σας casual εμφανίσεις.

Τιμή: 14,99€
Πού: Στα καταστήματα Intersport


Μποτάκια Bueno Corberon

Αυτά τα απλά και χαριτωμένα γυναικεία μποτάκια Casual Bueno από nubuk με δερμάτινη φόδρα και συνθετική σόλα διατίθεται σε κλασικό μαύρο χρώμα που πηγαίνει με όλα.

Τιμή: 39€
Πού: Στα καταστήματα Gianna Kazakou 


Γόβα Louvel
Κλασικής γραμμής γόβα από την Louvel, από συνθετικό δέρμα καλής ποιότητας, με δερμάτινη εσωτερική επένδυση και λεπτό τακούνι ύψους 10 cm. O μαλακός δερμάτινος πάτος σε συνδυασμό με το αντιολισθητικό λάστιχο της σόλας χαρίζουν άνετο και σταθερό περπάτημα. Διατίθεται σε μπεζ απόχρωση και πρόκειται για μια γόβα εξαιρετικά ευκολοφόρετη και ευκολοσυνδύαστη για κάθε σας έξοδο.
Τιμή: 38,94€
Πού: Στο e-shop MyShoe.gr 


Μπότες Chk10

Χαριτωμένες μπότες με φερμουάρ και άνετη εφαρμογή, αυτό το μοντέλο διαθέτει διακριτικό τακούνι 30 χιλιοστών με συνθετική σόλα και γούνινο ύφασμα στο πάνω μέρος.

Τιμή: 36€
Πού: Στο e-shop Stilago.gr 

Για άνδρες

Tony Pie T5 casual παπούτσια

Ανδρικό πάνινο και οικονομικότατα παπούτσια τύπου «σταράκι» σε χρώμα γκρί, το συγκεκριμένη μοντέλο χαρίζει άριστη εφαρμογή και διαθέτει μαλακό πάτο για άνετο περπάτημα όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή
: 14,90€
Πού: Από τα IQshoes 


Μποτάκι Pull&Bear

Στιλάτα και με τον ιδιαίτερα δημοφιλή χρωματικό συνδυασμό μπλε-καφέ, τα συγκεκριμένα μποτάκια φτάνουν ως τον αστράγαλο και προσφέρονται για καθημερινές casual chic εμφανίσεις.

Τιμή: 39,99€
Πού: Στα καταστήματα Pull&Bear 


Αθλητικά παπούτσια Admiral Zonder
Σε φλούο χρώματα που συνεχίζουν να είναι δημοφιλή στις νεότερες ηλικίες, τα καταστήματα Admiral διαθέτουν μεγάλη ποικιλία αθλητικών παπουτσιών σε επώνυμες μάρκες αλλά και με την δική της υπογραφή, σε πολύ ελκυστικές τιμές. Σημειώστε ότι στα Outlet καταστήματα της Admiral θα βρείτε μοντέλα σε «σπασμένα» μεγέθη από 15€.
Τιμή: 38€
Πού: Στα καταστήματα Admiral 

Σουέντ παπούτσια Zara Derby
Πολύ καλή και value for money επιλογή για ελαφρώς πιο επίσημες περιστάσεις αλλά και casual chic εμφανίσεις, τα δερμάτινα παπούτσια των καταστημάτων Zara συνδυάζονται εύκολα με τα γήινα χρώματα της γκαρνταρόμπας σας, όπως τα μπεζ (αλλά και τα μπλε) παντελόνια.
Τιμή: 39,99€
Πού: Στα καταστήματα Zara 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v