Μαγιό: Σούπερ οικονομικές αγορές για… του χρόνου

Των φρονίμων τα παιδιά… επωφελούνται από τις εκπτώσεις των τελευταίων ημερών του Αυγούστου. Βρήκαμε επτά διευθύνσεις για σούπερ οικονομικά μαγιό.
Μαγιό: Σούπερ οικονομικές αγορές για… του χρόνου
Θα το έχετε προσέξει, δεν μπορεί. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν σχεδόν κανείς δεν είναι σε mood αναζήτησης καινούριου μαγιό, τα καταστήματα ρίχνουν τις τιμές τους… στα τάρταρα, και οι προσφορές του τύπου «στα δύο το ένα δώρο» πολλαπλασιάζονται. Για των φρονίμων τα παιδιά, αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγοράσουν καινούριο μαγιό στη μισή (ή και λιγότερο) από την τιμή που θα πλήρωναν τον Ιούνιο, και να απολαύσουν τις σεπτεμβριάτικες βουτιές τους, αλλά και να έχουν ένα σχεδόν αφόρετο μαγιό του χρόνου στη ντουλάπα τους. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές που πήρε το μάτι μας σε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες, για να ξέρετε πού θα κινηθείτε.

* Στο e-shop και τα καταστήματα της Minerva, οι εκπτώσεις στα μαγιό αγγίζουν το -60%. Βρήκαμε, για παράδειγμα, αυτό το slip μαγιό σε εξωτικό σμαραγδί, από 16,90€ στα 6,90€ και αυτό το φλοράλ ολόσωμο στα 25,45€ από 50,90€.

* Από μόλις 3,90€ ξεκινούν τα σλιπ των μπικίνι στα SugarFree, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διαλέξουμε περισσότερα από ένα, διαφορετικά σλιπ και τοπ για το απόλυτο mix’n’match. Τα δε top ξεκινούν από 6,90€, ήτοι με λιγότερα από 11€ έχετε ένα ωραιότατο μπικίνι σε όποιον συνδυασμό χρωμάτων θέλετε. Δείτε στη σελίδα Special Offers του e-shop όλα τα σχέδια και τα χρώματα και… συνδυάστε ελεύθερα.

* Στα καταστήματα Calzedonia οι εκπτώσεις φτάνουν τη μισή τιμή. Αν και τα διαθέσιμα μεγέθη είναι πλέον σχετικά περιορισμένα, καθότι οι εκπτώσεις «τρέχουν» από τα μέσα Ιουλίου, με λίγη τύχη και καλό ψάξιμο κάτι θα βρείτε ανάμεσα στα πολλά και υπέροχα σχέδιά τους. Η εταιρεία προς το παρόν δεν διαθέτει e-shop.

* Πιο συγκρατημένες (της τάξης του -30%) είναι οι εκπτώσεις στα Crool, με τα υπέροχα χρωματιστά τους σχέδια. Αυτό εδώ το πολύχρωμο μπικίνι, για παράδειγμα, θα σας κοστίσει 45,50€ από 65€.

* Πολύ καλές τιμές εντοπίσαμε και στα μαγιό του καταλόγου La Redoute. Για παράδειγμα, αυτό το ιδιαίτερα χαριτωμένο πουά σορτσάκι κοστίζει 12,44€ (από 27,99€) και το ασορτί τοπ του 13,94€ (από 31,49€).

* Τα πολύ ιδιαίτερα μαγιό Body Talk διατίθενται αυτές τις μέρες με έκπτωση -50%. Βρήκαμε, για παράδειγμα, αυτό το σλιπ με κορδονάκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, στην τιμή των 8€ από 16€, και αυτό το τοπ στα 9,50€ από 19€. Αντίστοιχη έκπτωση έχουν και τα ανδρικά μαγιό: Αυτή εδώ η βερμούδα, για παράδειγμα, κοστίζει 16,50€ από 33€.

* Λίγα αλλά καλά σχέδια, σε έκπτωση -50%, βρήκαμε και στο e-shop της Toi & Moi, όπως αυτό εδώ το ριγέ μπικίνι που κοστίζει 25€ (από 49,90€).

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v