Πυροτεχνήματα: Αγορές που κάνουν… μπαμ!

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στο γάμο ή το πάρτι σας; Αναζητάτε τρόπους για να κάνει «μπαμ» το παιδικό πάρτι; Οι διευθύνσεις και οι τιμές για αγορά πυροτεχνημάτων.
Πυροτεχνήματα: Αγορές που κάνουν… μπαμ!
Τα βλέπαμε πιτσιρίκια στον ουρανό και φωνάζαμε σαν τρελοί κάθε φορά που με αφορμή κάποιο κοντινό γλέντι η νύχτα φωτιζόταν με τα όμορφα χρώματά τους. Ενίοτε τα… βλαστημήσαμε την νύχτα της ανάστασης για τον εκκωφαντικό τους θόρυβο.

Σε κάθε περίπτωση, τα πυροτεχνήματα δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να «λάμψει» μια ιδιαίτερη περίσταση – από ένα παιδικό ή… ενήλικο πάρτι μέχρι τη νύχτα του γάμου – και η αλήθεια είναι πως, αν εμπιστευθούμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για τις αγορές μας, είναι 100% ασφαλή.

Τα είδη και το ενδεικτικό κόστος

Τα προϊόντα αυτά είναι πιστοποιημένα και, εφ’ όσον εμπίπτουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες (1 έως 3), μπορείτε να τα χειριστείτε μόνοι σας με απόλυτη ασφάλεια, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης τους. Περιλαμβάνουν συνήθως μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από τα… παραδοσιακά σκορδάκια των παιδικών μας χρόνων και τα καψούλια μέχρι αυτοτελείς εναέριες «μονάδες».

Τα πιο απλά εξ’ αυτών, αυτά που εμπίπτουν στην πρώτη κατηγορία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά 14 χρονών και άνω (π.χ. σκορδάκια, μπαλίτσες καπνού, πιστόλια που πετούν χρωματιστές κορδέλες και κάποια καπνογόνα), ενώ τα υπόλοιπα (κατηγορίες 2 και 3) απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες άνω των 18 ετών.

Οι τιμές τους ποικίλλουν ανάλογα το είδος τους. Ενδεικτικά, ένα πακέτο 16 ιπτάμενων σφυριχτρών κοστίζει περί τα 6€, ένα μεγάλο «σιντριβάνι» κοστίζει 7€, ενώ ένα πακέτο εναέριων πυροτεχνημάτων με 25 βολές κοστίζει 60€.

Αν τώρα θέλετε μια επαγγελματική κάλυψη για τον γάμο – πάρτι σας σε εξωτερικό χώρο, όπως μας πληροφόρησαν το κόστος εξαρτάται από τις βολές και το μέγεθος τους. Ενδεικτικά, ένα πακέτο για γάμο ή πάρτι μαζί με τον τεχνίτη ο οποίος τα πυροδοτεί κοστίζει 350€ και περιλαμβάνει 120 βολές συνολικής διάρκειας δύο λεπτών.

Οι διευθύνσεις που… λάμπουν

Στην Αττική υπάρχουν δεκάδες καταστήματα τα οποία αναλαμβάνουν να σας προμηθεύσουν με τα απαραίτητα για να δώσετε αυτό το «κάτι παραπάνω» στις εκδηλώσεις σας, ενώ αρκετά από αυτά διαθέτουν και το αντίστοιχο e-shop για τις παραγγελίες σας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά εξ’ αυτών.

* Atlantis Fireworks (Πάριδος 64,Ίλιον, τηλ: 210 2637888). Με εμπειρία στον χώρο η οποία βαστά από το μακρινό ’70, η Atlantis καλύπτει ιδιωτικές εκδηλώσεις και γάμους, ενώ διαθέτει μεγάλη ποικιλία πυροτεχνημάτων σε κάθε κατηγορία (σκορδάκια, μελισσάκια, μπαλίτσες καπνού, δυναμιτάκια, κρότους, σφυρίχτρες, σβούρες, βουήχτρες, ρουκέτες, κανονάκια πολλαπλών βολών, πακέτα εναέριων πυροτεχνημάτων, σιντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ηλεκτρικές πεταλούδες, βεγγαλικά, καπνογόνα κ.α.). Κάντε κλικ εδώ για το e-shop

* Nanos (Λεωφόρος Καποδιστρίου 46, Μαρούσι, τηλ: 210 6817014). Βραβευμένη παγκοσμίως εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται για παραπάνω από 4 γενιές στα εναέρια πυροτεχνήματα, σε πυροτεχνήματα με μουσική, σε βεγγαλικά εσωτερικού χώρου, σε κομφετί, σε φωτιές και σε πολλά ακόμα είδη. Δείτε το e-shop εδώ.

* Alpha Star (Χαλκιδικής 10, Βοτανικός, τηλ: 210 3462005). Διαθέτει μεγάλη ποικιλία πυροτεχνημάτων με όλες τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις σε αρκετά οικονομικές τιμές . Εδώ θα βρείτε εναέρια πυροτεχνήματα, συντριβάνια, παιδικά πυροτεχνήματα, σκηνικά εφέ, μασούρια, συστήματα πυροδότησης, πυροσωλήνες και πολλά ακόμα. Κάντε κλικ εδώ για το e-shop

* Έναυσις (Πειραιώς 143, τηλ: 210.3467858 , 210.3470019, 210.3478441). Με εξειδίκευση στα εναέρια και τα επίγεια πυροτεχνήματα, η εταιρεία καλύπτει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση ή θέαμα όπως γάμους, βαπτίσεις, γιορτές, εγκαίνια κ.α., ενώ κατά καιρούς διαθέτει και ειδικά πακέτα προσφορών με άκρως οικονομικές τιμές. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα προϊόντα

* Μπαμ. Με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το «Μπαμ» είναι αλυσίδα λιανικής πώλησης πυροτεχνημάτων, η οποία σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κινέζικους οίκους του χώρου εισάγει την δική της σειρά στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων καθώς και επαγγελματικές ρίψεις. Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ. http://www.mpamshop.gr/

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v