ActionAid: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Η ActionAid, ενισχύοντας το έργο της διεθνούς οργάνωσης, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα από τα μέσα Απριλίου.
ActionAid: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα
 Από τα μέσα Απριλίου η ActionAid ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, στη Βεΐκου 2, (κοντά στο μετρό της Ακρόπολης) που θα ενισχύσει το έργο της διεθνούςς οργάνωσης και θα φέρει ακόμα πιο κοντά τις δράσεις της. H ActionAid είναι μια παγκόσμια συνεργασία ανθρώπων που δρουν μαζί για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας. Το νέο κατάστημα ActionAid δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δουν από κοντά τα προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο εύκολα, γνωρίζοντας πάντα ότι ενισχύουν την καταπολέμηση της φτώχειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα προϊόντα που διατίθενται ήδη μέσω τους e-shop της ActionAid, αλλά και πολλά άλλα: μια μεγάλη γκάμα από T-shirts unisex, γυναικεία και παιδιά ρούχα, βρεφικά ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και τρόφιμα. Μοντέρνα σχέδια και πρωτότυπα δώρα περιμένουν κάθε επισκέπτη που με την αγορές του βοηθάει στην καταπολέμηση της φτώχειας.

Οι σειρές προϊόντων Fair Trade και των Ελλήνων παραγωγών θα εμπλουτιστούν και οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ορισμένες από τις λιχουδιές πριν τις αγοράσουν. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχες μαρμελάδες, αγνό μέλι, σάλτσες και σοκολάτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο θα διατίθενται στα ράφια του καταστήματος ActionAid.

Το κατάστημα θα αποτελέσει την ευκαιρία για δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να γίνει πόλος έλξης για όλους όσους θέλουν οι αγορές τους να έχουν μεγαλύτερο αντίκρισμα.

Το κατάστημα της ActionAid βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν το κατάστημα του Fair Trade. Oι ώρες λειτουργίας του θα είναι: Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 11πμ έως 8μμ, Τετάρτη 11πμ έως 6μμ, Σάββατο 10πμ έως 4μμ και Δευτέρα και Κυριακή κλειστά.
Επίσης, παραγγελίες γίνονται και ηλεκτρονικά στο eshop.actionaid.gr.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 7.00 μμ στο καινούργιο κατάστημα της ActionAid, Βεΐκου 2, κοντά στο μετρό Ακρόπολη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v