Στοκατζίδικα online: 7 sites για εκπτώσεις έως 80%

Ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, και εκπτώσεις που αγγίζουν το -80%, σε επτά online στοκατζίδικα που μιλούν… άπταιστα ελληνικά.
Στοκατζίδικα online: 7 sites για εκπτώσεις έως 80%
Πόσες φορές δεν έχει τύχει να απογοητευτείτε από τα μεγάλα online καταστήματα του εξωτερικού, πατώντας το “buy now” μόνο για να ανακαλύψετε ότι το φόρεμα των ονείρων σας δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα, ή ότι τα έξοδα αποστολής υπερβαίνουν το κόστος των παπουτσιών που είχατε βάλει στο μάτι; Η απάντηση έρχεται… θεόσταλτη από τα ελληνικά online «στοκατζίδικα», τα οποία διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ και άλλα είδη, εξαιρετικές εκπτώσεις και χαμηλά (έως… μηδαμινά) έξοδα αποστολής. Συγκεντρώνουμε τα επτά αγαπημένα μας.

Buldoza.gr: Το δημοφιλέστερο πιθανότατα ελληνικό site για stock online shopping, η γνωστή και αγαπημένη Buldoza διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμες μάρκες όπως οι Gant, Desigual, Vans, Nike, Quicksilver, Tokyo Laundry και Calvin Klein, σε εκπτώσεις της τάξης του -50%. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή στο courier, ενώ τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5€ (και δωρεάν για αγορές 59€ και πάνω). 

Melina May: Εκπτώσεις που αγγίζουν το -90% σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια όπως Adidas, Bvlgari, Campus, Calvin Klein, Converse, Pepe Jeans, Reebok, Puma, Pierre Cardin και Ralph Lauren. Διαθέτει, επίσης, αξεσουάρ, καλλυντικά, παιχνίδια και είδη σπιτιού σε εντυπωσιακές εκπτώσεις. Πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι 3€, ενώ για αγορές 80€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. 

Yoox.com: Εκπτώσεις που φτάνουν το -80%, σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το… ρόστερ των brands περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των DSquared, Marc Jacobs, Diesel, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Prada, Chloe και πάει λέγοντας. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 12€ για τη standard παράδοση (που θα φτάσει στην πόρτα σας σε 6-7 μέρες) και στα 27€ για την παράδοση express (σε 1-3 μέρες). Για αγορές άνω των 120€, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. 

Z-Mall.gr: Στους ηλεκτρονικούς διαδρόμους του μπορεί και να χανόσασταν, αν δεν ήταν τόσο καλοσχεδιασμένο. Το Z-Mall έχει πραγματικά τα πάντα: ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, σχολικά είδη, αξεσουάρ, καλλυντικά, αθλητικά, είδη camping και ταξιδιού, δώρα, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Οι εκπτώσεις φτάνουν στο -70%, ενώ έξοδα αποστολής για ρούχα και παπούτσια δεν υπάρχουν. Αν αγοράσετε κάτι άλλο, τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€ για την Αττική και 4,80€ για την υπόλοιπη Ελλάδα –εκτός αν οι αγορές σας ξεπερνούν τα 60€, στην οποία περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι και πάλι δωρεάν. 

Stilago.gr: Λειτουργεί στη λογική των δημοπρασιών του eBay, με bazaar τα οποία «τρέχουν» για ορισμένο μόνο χρονικό διάστημα. Μια ματιά στην καλοσχεδιασμένη πρώτη του σελίδα είναι αρκετή για να καταλάβετε τον τρόπο λειτουργίας του: Σε κάθε boxάκι βλέπετε την κατηγορία (για παράδειγμα, γυναικεία αξεσουάρ), το ποσοστό της έκπτωσης (που κυμαίνεται από 60 έως 85%) και τον χρόνο που απομένει για να κάνετε «κλικ» και να επωφεληθείτε της έκπτωσης. Οι κατηγορίες και οι εκπτώσεις ανανεώνονται διαρκώς, ενώ σε κάθε κατηγορία βλέπετε και τις σημαντικότερες μάρκες –οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, Ray Ban, Chloe, Adidas, Puma, Mexx, Fever London και πάει λέγοντας.

BrandsGalaxy.gr: Στην ίδια λογική (των bazaar που λήγουν συγκεκριμένη ώρα) λειτουργεί και το Brands Galaxy, στο οποίο βρίσκουμε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και καλλυντικά και είδη σπιτιού. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές μάρκες όπως: Patrizia Pepe, Max Factor, Minerva, Disney, Nautica, Eastpak, Cerutti. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από -40% έως-85%. Τα έξοδα αποστολής ξεκινούν από 6,35€ και καθορίζονται ανάλογα με το βάρος και την διεύθυνση αποστολής. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Raxevsky Bazaar: Η αγαπημένη μάρκα γυναικείων ρούχων διαθέτει εκτός από τέσσερα stock καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (τις διευθύνσεις των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ) και ένα online outlet, στο οποίο οι εκπτώσεις φτάνουν έως και -87%. Αυτή την εποχή, σε πειρασμό μας βάζουν τα εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα της περσινής κολεξιόν, που διατίθενται online σε μεγάλες εκπτώσεις.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v