Ομπρέλες: 6 αγορές για να χορέψετε στη βροχή

Μικρές και εργονομικές, ή μεγάλες με χερούλι και στιλάτες, αυτές είναι μερικές από τις ομορφότερες και πιο οικονομικές ομπρέλες που εντοπίσαμε.
Ομπρέλες: 6 αγορές για να χορέψετε στη βροχή
Δεν είναι μόνο το απόλυτο “gadget” για να προστατευτούμε από την βροχή, αλλά και το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε φθινοπωρινής εμφάνισης, που συνδυάζεται με το συνολικό outfit για στιλάτες εμφανίσεις α λα βρετανικά. Είτε θέλετε την ομπρέλα σας μικρή και εργονομική, για να χωρά και στα μικρότερα τσαντάκια, είτε προτιμάτε τις μεγάλες ομπρέλες με το ξύλινο χερούλι, που προσθέτουν πόντους στο στιλ σας ακόμα και όταν είναι κλειστές, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της ηλεκτρονικής αγοράς, διαθέσιμες… με ένα κλικ.

Μαύρη υφασμάτινη ομπρέλα με λευκά πουά

Συνδυάζεται τέλεια με τις girlie φθινοπωρινές εμφανίσεις σας –και με όλα σας τα ρούχα– διαθέτει ξύλινη λαβή και χωράει σε κάθε τσάντα. Τη βρήκαμε διαθέσιμη για online αγορά, στο BeMine.gr, στην τιμή των 6,90€.

Δίχρωμη ομπρέλα με ξύλινο μπαστούνι

Αν δεν χρειάζεστε απαραιτήτως μια ομπρέλα που να χωρά στις μικρές σας τσάντες, αυτή είναι μια ιδανική πρόταση που συνδυάζει στυλ και εργονομία. Είναι αντιανεμική, και διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε ρουά και μπορντώ με λευκό φινίρισμα. Τη βρήκαμε διαθέσιμη για online αγορά στο e-shop Minoiki.gr, στην τιμή των 6,80€.

Ομπρέλα Hello Kitty

Για τα πιτσιρίκια σας, ή και για εσάς που αισθάνεστε πιτσιρίκι, αυτή η αντιανεμική ομπρέλα έχει μήκος 67 εκατοστά όταν είναι κλειστή, ενώ οι μπανέλες είναι κατασκευασμένες από fiberglass και ανοίγουν σε μήκος 48 εκατοστών. Μπορείτε να την αγοράσετε online από το Dora.gr στην τιμή των 8,30€.

Κόκκινη ομπρέλα Aslanis

Για τις fashionistas που θέλουν να χορεύουν στη βροχή, αυτή η ομπρέλα είναι σχεδιασμένη από τον Μιχάλη Ασλάνη, και διατίθεται σε δύο σχέδια: κόκκινη με λευκά γράμματα, ή λευκή με μαύρα γράμματα. Συνοδεύεται από θήκη στην ίδια απόχρωση. Κλειστή δεν ξεπερνά τα 18 εκατοστά, για να χωρά και στο πιο μικρό τσαντάκι. Θα την αγοράσετε online από εδώ, στην τιμή των 11,90€.

Μοβ ομπρέλα Guy Laroche

Ιδιαίτερα στιλάτη ομπρέλα με χαριτωμένη μπορντούρα στο φινίρισμα, ξύλινο χερούλι και μπανέλες από fiberglass και νίκελ. Ο σκελετός της είναι μαύρος, ενώ κλειστή έχει μήκος 89 εκατοστά –πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπαίνει σε τσάντα, αλλά ενισχύει το bristish style λουκ σας που ταιριάζει με τον φθινοπωρινό καιρό. Θα την αγοράσετε online από εδώ στην τιμή των 18,80€.

Καφέ ομπρέλα με prints

Τις γκρίζες, φθινοπωρινές μέρες θα σας φτιάχνουν τα χαριτωμένα σχέδια αυτής της girlie ομπρέλας, που θα συνδυάζεται υπέροχα με τα μονόχρωμα outfit σας. Τη βρήκαμε διαθέσιμη για online αγορά, στο LookBook.gr, στην τιμή των 30,38€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v