Εκπτώσεις στα online shops: Πού θα βρείτε τα καλύτερα

Όταν μπορέσεις να αποκτήσεις φόρεμα Miu Miu με 120 ευρώ και δερμάτινα παπούτσια Ted Baker με 70 ευρώ, αυτή τη στιγμή ενώ κάθεσαι στο γραφείο σου, γιατί να περιμένεις τις εκπτώσεις στα ελληνικά καταστήματα; Ξεχωρίσαμε τις πιο έξυπνες online sales.
Εκπτώσεις στα online shops: Πού θα βρείτε τα καλύτερα
της Έλενας Μπούλια

Καθώς οι επίσημες εκπτώσεις στα ελληνικά καταστήματα ακόμα καθυστερούν, δεν θα περιμένουμε για άλλη μία χρονιά να περάσει το καλοκαίρι για να ψωνίσουμε όλα αυτά που θέλουμε να φορέσουμε τώρα. Για καλή μας τύχη, η παγκόσμια αγορά, και δη αυτή του Λονδίνου, έχει ήδη μειώσει τις τιμές των προϊόντων της θερινής σεζόν στο μισό και έτσι γίνεται ακόμα πιο προσιτή, παρά το σχετικό κόστος του βρετανικού νομίσματος έναντι του ελληνικού. Έτσι, ξεχωρίσαμε για εσάς τι πραγματικά αξίζει να αγοράσετε από κάθε ένα από τα αγαπημένα μας online καταστήματα, για να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα σε χιλιάδες είδη, ενώ σημειώνουμε κάτω από κάθε ένα το κόστος μεταφορικών στην Ελλάδα, για να υπολογίσετε πόσο πραγματικά αξίζει να αγοράσετε κάτι ή όχι. Για τις μετατροπές των ξένων νομισμάτων σε ευρώ θα σας εξυπηρετήσει το site X-Rates.com.

Net – a – Porter: Έκπτωση από 30% έως 50%
Τι αξίζει να αγοράσετε;
Γυναικεία
: Το online κατάστημα που φιλοξενεί ορισμένους από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές παγκοσμίως προσφέρει 42 σελίδες με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε έκπτωση που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει το 50%. Εκεί θα βρείτε το navy φόρεμα Maje της φωτογραφίας με 68,28 ευρώ (αρχική τιμή: 136,57 ευρώ), μεταξωτή σιφόν παντελόνα Diane von Furstenberg me 93 ευρώ (αρχική τιμή: 186 ευρώ), μίνι φόρεμα miu miu με 119 ευρώ (αρχική 170 ευρώ), αλλά και υπέροχα εσώρουχα Juicy Couture, Marni, Stella McCartney κ.α. σε έκπτωση από -30% έως -50%.

Έξοδα μεταφοράς: 35,57 ευρώ.

Ted Baker: Έκπτωση έως -50%
Τι αξίζει να αγοράσετε;
Ανδρικά: Φθινοπωρινά σακάκια και jackets, όπως το βαμβακερό παρκά της φωτογραφίας, σε γκρι και μπλε, σε τιμή -με την έκπτωση- 118,50 ευρώ (από 238 ευρώ). Επίσης, έκπτωση έως -30% θα βρείτε και στα παπούτσια, δερμάτινα και αθλητικά, καθώς και στις τσάντες, εργασίας και σπορ, στις οποίες αξίζει να ρίξετε μια ματιά, καθώς τα σχέδιά τους είναι πολύ ιδιαίτερα και οι τιμές τους κυμαίνονται στα 40 με 80 ευρώ.



Γυναικεία
: Οπωσδήποτε δείτε τα πολύ χαριτωμένα φορέματα του σχεδιαστή, τα οποία πωλούνται με έκπτωση που φτάνει το -50%, όπως το υπέροχο κεντητό φόρεμα της φωτογραφίας, το οποίο με την έκπτωση κοστίζει 195,50 (αρχική τιμή: 280 ευρώ). Στη μισή τιμή θα βρείτε τα πουκάμισα, πολλά εκ των οποίων είναι σε σχέδιο τουνίκ, με τιμές που κυμαίνονται στα 50 με 60 ευρώ, ενώ αξίζει να ρίξετε μία ματιά στα παπούτσια, όπου θα βρείτε υπέροχα πέδιλα με 72 ευρώ, και στις τσάντες, όπου θα βρείτε χαριτωμένες πολύχρωμες ποσέτ σε τιμές που ξεκινούν από 35 ευρώ.

Έξοδα μεταφοράς: 23 ευρώ.

Allsaints Spitafields: Έκπτωση έως -50%
Τι αξίζει να αγοράσετε;
Ανδρικά: Η περίοδος των εκπτώσεων στα Allsaints είναι μία καλή στιγμή για να αποκτήσετε ένα από τα χαρακτηριστικά gothic graphic t-shirts της εταιρίας σε λίγο χαμηλότερη τιμή, π.χ. αυτό της φωτογραφίας, από 42,70 ευρώ κοστίζει πλέον 30 ευρώ. Στην μισή τιμή θα βρείτε τα περισσότερα λεπτά μάλλινα, π.χ. φθινοπωρινές ζακέτες με κουμπιά από 45 ευρώ, ενώ μεγάλη έκπτωση γίνεται και στα δερμάτινα biker jackets, τα οποία θα βρείτε σε τιμές από 190 ευρώ. Τέλος αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα παπούτσια, δερμάτινα μιλιτέρ μποτάκια και πάνινα αθλητικά, στα οποία έχει γίνει έκπτωση της τάξης του -30%.

Γυναικεία: Τα περισσότερα gothic t-shirts της σειράς Laurie Lipton Collaboration έχουν «πέσει» πλέον στην μισή τιμή, όπως αυτό της φωτογραφίας που κοστίζει 27,50 ευρώ (αρχική τιμή: 55 ευρώ). Καλή έκπτωση γίνεται και στα λεπτά μάλλινα, όπου θα βρείτε μακριές, χαχόλικες ζακέτες με 58 ευρώ, καθώς και casual φορέματα από 40 ευρώ. Τέλος, μην φύγετε από την σελίδα αν δεν ρίξετε μια ματιά στα παπούτσια –είτε στις δερμάτινες μιλιτέρ μπότες είτε στα πρωτότυπα πέδιλα με τα περφορέ σχέδια. Οι τιμές στα μποτάκια κυμαίνονται στα 140 ευρώ, ενώ στα πέδιλα στα 130 ευρώ, μαζί με την έκπτωση.
Παιδικά: Και στα παιδιά ρούχα τα graphic t-shirts, σε τιμές περί τα 17 ευρώ με την έκπτωση, κλέβουν την παράσταση, ενώ σε έκπτωση πωλούνται και ορισμένα μάλλινα ζακετάκια, με τιμή περί τα 25 ευρώ.

Έξοδα μεταφοράς: 12,20 ευρώ.

Topshop: Έκπτωση έως 50%
Τι αξίζει να αγοράσετε;
Γυναικεία: Στο δημοφιλές βρετανικό Topshop οι εκπτώσεις άρχισαν πριν μερικές μέρες για να προσφέρουν στις θαυμάστριές του όλη σχεδόν την καλοκαιρινή κολεξιόν σε έκπτωση έως -50%. Αναζητήστε την υπέροχη σειρά της Kate Moss, με τα ρομαντικά εσώρουχα και φορέματα, όπως αυτό της φωτογραφίας, στην μισή τιμή (48,80 ευρώ). Κάντε κλικ στην κατηγορία tops και επιλέξτε ανάμεσα σε αμέτρητα καλοκαιρινά σέξι μπλουζάκια από 8 ευρώ, ενώ στην κατηγορία shorts & trousers θα βρείτε υπέροχες φλοράλ βερμούδες με 18 ευρώ. Τέλος, περάστε μια βόλτα και από τα φορέματα, όπου θα δείτε girlie βραδινά και απογευματινά, σε τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ.

Έξοδα μεταφοράς: 6 ευρώ.

Υοοx: Έκπτωση έως 50%
Τι αξίζει να αγοράσετε;

Ανδρικά: Στις έτσι κι αλλιώς μειωμένες τιμές του Yoox βρίσκουμε έκπτωση που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνει το 50%. Η αναζήτηση των αγορών σας γίνεται πολύ απλή, αν επιλέξετε το ποσό που υπολογίζετε να ξοδέψετε για κάθε είδος, ανάμεσα σε τρεις εναλλακτικές: Λιγότερα από 40 ευρώ, από 40 έως 80 ευρώ, περισσότερα από 80 ευρώ. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον σχεδιαστή που προτιμάτε ή την κατηγορία του ρούχου. Ενδεικτικά, επιλέξαμε την εναλλακτική «λιγότερα από 40 ευρώ» και βρήκαμε δεκάδες επώνυμα t-shirts με τιμές από 24 έως 39 ευρώ, καθώς και πουκάμισα και βερμούδες με 35 ευρώ (η Stussy της φωτογραφίας κοστίζει 29 ευρώ).

Γυναικεία: Αντίστοιχη λογική αναζήτησης έχει και ο γυναικείος τομέας στις εκπτώσεις του Yoox. Επιλέγουμε και εδώ προϊόντα με λιγότερα από 40 ευρώ και ανακαλύπτουμε υπέροχα καλοκαιρινά tops, όπως το μπλουζάκι See by Chloè με 29 ευρώ (από 49 ευρώ), επώνυμες βερμούδες και σορτσάκια με 35 ευρώ, καθώς και αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια, ρολόγια και πέδιλα σε τιμή έως 30 ευρώ.

Παιδικά: Στο Yoox θα βρείτε και μία σειρά με ρούχα και αξεσουάρ για μωρά (έως 24 μηνών) και παιδιά (3 έως 8 ετών και 9 έως 14 ετών). Η έκπτωση φτάνει και εδώ το 50%, έτσι έχετε την δυνατότητα να βρείτε μπλούζα Miss Blumarine με 89 ευρώ (από 149 ευρώ), παντελόνι Chloè με 59 ευρώ (από 98 ευρώ) και σακάκι Roberto Cavalli με 145 ευρώ (από 240 ευρώ).

Έξοδα μεταφοράς: 9 ευρώ.

Harrods: Έκπτωση έως 50% σε επιλεγμένα είδη
Το δημοφιλές βρετανικό πολυκατάστημα έχει ήδη ξεκινήσει να διαθέτει είδη ομορφιάς, αξεσουάρ, σπιτιού, αθλητικά, δώρα, καθώς και διάφορα άλλα σουβενίρ σε πολύ μειωμένες τιμές. Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε το ρολόι DKNY της φωτογραφίας στα 91,50 ευρώ (αρχική τιμή: 157,60 ευρώ), καθώς και σετ αρωμάτων με 28 ευρώ, καθώς και σετ πετσέτες ή σεντόνια πολυτελείας στην μισή τιμή (π.χ. σεντόνια πολυτελείας από 25,50 ευρώ). Προσέξτε, ωστόσο, στην περιγραφή ορισμένων προϊόντων, καθώς δεν διατίθενται όλα προς πώληση εκτός Μ. Βρετανίας. Θα τα αναγνωρίσετε από την φράση: non-exportable.

Έξοδα μεταφοράς: 25,50 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v