Very Gavello: Η πρώτη boutique ήρθε στη Μύκονο

Το νέο brand του οίκου Gavello, τα υπέροχα κοσμήματα Very Gavello ήρθαν στη Μύκονο για να συναρπάσουν με τα κομψά, ροκ και σέξι σχέδιά τους. Σύντομα και στην Αθήνα...
Very Gavello: Η πρώτη boutique ήρθε στη Μύκονο
Ο οίκος Gavello παρουσιάζει το νέο δυναμικό Unisex brand το οποίο φέρει τη δημιουργική υπογραφή των Rinaldo & Elisabetta Gavello. Τα VERY GAVELLO με κύρια χαρακτηριστικά τον άψογο σχεδιασμό, τη λιτότητα, την κομψότητα και τη ροκ διάθεση, σχεδιάστηκαν για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα & την πολυτέλεια στην έκφραση του στυλ μέσα από την ξεχωριστή αισθητική σε δημιουργίες προσιτές σε όλους...!

Το νέο brand του Οίκου Gavello φιλοξενεί για πρώτη φορά δημιουργίες από ασήμι.

Η πρώτη VERY GAVELLO Boutique ανοίγει τις πόρτες της στη Χώρα της Μυκόνου και ακολουθεί σύντομα η δεύτερη ομώνυμη boutique στο Κολωνάκι.

Ειδικά για το νέο brand έχει σχεδιαστεί μία εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια, η οποία οπτικοποιεί το design και την αισθητική των VERY GAVELLO μέσα από εικόνες προσώπων με έντονο πάθος, αισθησιασμό και δυναμισμό.

Τα VERY GAVELLO θα διατίθενται σε ροζ, λευκό χρυσό, essenza και για πρώτη φορά σε ασήμι από το Πάσχα 2008 αρχικά στη Μύκονο: Ενόπλων Δυνάμεων 2, Ματογιάννια, Μύκονος & Luisa Beach store, Νάμμος Ψαρρού, Μύκονος

Οι τιμές των VERY GAVELLO θα κυμαίνονται από 200-1.000ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v