Momiji: Κρατάτε μυστικό;

Δώδεκα μικρές κυρίες φέρνουν στην Αθήνα το απαράμιλλο στυλ της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ευρώπη, οι Momiji, με την κρυμμένη καρτούλα - μυστικό στο εσωτερικό τους, αποτελούν τη νέα must have συλλογή, αλλά και την ιδανικότερη πρόταση για δώρα.
Momiji: Κρατάτε μυστικό;
Konichiwa. Πείτε "γεια" σε 12 νέες κυρίες, που φέρνουν το ανυπέρβλητο hype του Τόκιο στην Αθήνα. Οι κούκλες Momiji μπορεί να είναι μικροσκοπικές, αλλά είναι μεγάλες σε στυλ και ακόμη πιο καλές στο να κρατούν και τα μεγαλύτερα μυστικά. Στο εσωτερικό της καθεμιάς κρύβεται μία μικροσκοπική κάρτα, έτοιμη να δεχθεί και να κρατήσει μικρά ή μεγάλα μυστικά, ευχές και ό,τι άλλο θέλετε να πείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με ύψος μόλις 8 εκατοστά, οι χαριτωμένες Ιαπωνεζούλες κατασκευάζονται από ρητίνη, ζωγραφίζονται στο χέρι και πωλούνται σε εντυπωσιακή συσκευασία, μαζί με την οποία φτάνουν τα 14 εκατοστά σε ύψος, και η οποία περιλαμβάνει την αντίστοιχη κάρτα –διαφορετική για την καθεμιά. Διατίθενται, επίσης, πολλά άλλα προϊόντα εμπνευσμένα από αυτές όπως ομπρέλες, μαντηλάκια, τσάντες και κούπες.

Οι μικρές αυτές κυρίες, βέβαια, δε θα μπορούσαν να ποντάρουν μόνο στην εμφάνιση για να γοητεύσουν –δε θα τους το επέτρεπε, άλλωστε, η κουλτούρα τους. Καθεμιά διαθέτει τη δική της προσωπικότητα, καθώς και κάποια ιδιαίτερα χόμπι και ενδιαφέροντα –και όλα αυτά αντανακλώνται στις εκφράσεις των προσώπων τους, στα φορέματα και στα αξεσουάρ τους. Η Cool συμπαθεί την ποίηση και τις μεγάλες μέρες του καλοκαιριού, στην Promise αρέσει ο Μότσαρτ, ο espresso και το rafting, ενώ η Happy τρελαίνεται για κέικ σοκολάτας.

Ξεκινώντας από την Άπω Ανατολή, οι κούκλες Momiji έχουν ήδη κατακτήσει την Ευρώπη και εξελίσσονται ταχύτατα στο νέο trend, όπως θα διαπιστώσετε με ένα απλό search στο Google, το οποίο επιστρέφει 88.900 αποτελέσματα. Πωλούνται και αγοράζονται μετά μανίας ήδη στις δύο ηπείρους, ενώ όπως εύστοχα αναφέρεται στο site του βρετανικού fan club τους «είναι θέμα χρόνου να γίνουν μία ακόμη ιαπωνική εφεύρεση που εξελίσσεται σε παγκόσμια μανία, ακριβώς όπως το sushi και τα τσιπάκια».

Τα σχέδια των Momiji είναι βασισμένα στις παραδοσιακές ξύλινες ιαπωνικές κούκλες Kakeshi και εμπλουτισμένα με χιούμορ και μοντέρνα αισθητική. Το ασφαλές ταξίδι τους στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Synchronia Home Accessories, η οποία προς το παρόν εισάγει 12 πανέμορφες κυρίες, που διατίθενται σε πολλά καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Κέρκυρα, τη Λάρισα και αλλού. Η ενδεικτική τιμή λιανικής για την κάθε κούκλα είναι 15 ευρώ.

Η.Κ.

* Δείτε στη δεξιά στήλη, Συνοδευτικό Υλικό, αναλυτικά τις διευθύνσεις των καταστημάτων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v