Λαμπερά κοσμήματα με το άγγιγιμα της... TUMI

Δυναμισμό και λάμψη προτείνει η εταιρία TUMI με τις νέες σειρές κοσμημάτων και αξεσουάρ για τον σύγχρονο άνδρα και τη γυναίκα, σε δημιουργίες από ατσάλι και ασήμι που μαγεύουν.
Λαμπερά κοσμήματα με το άγγιγιμα της... TUMI
Για τον άντρα που θέλει να αφήνει το στίγμα του προσωπικού του στυλ σε κάθε εμφάνιση και για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, η εταιρεία TUMI παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την αντρική σειρά C MY STEEL και τη γυναικεία σειρά κοσμημάτων Irresistible.

Η σειρά C MY STEEL βασίζεται σε μη συμβατικές δημιουργίες από ατσάλι, ένα μέταλλο που έχει ήδη καθορίσει τη μόδα στο κόσμημα τη νέα χιλιετία και περιλαμβάνει μενταγιόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μπρελόκ που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες κάθε συγχρόνου άντρα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά και μοναδικά είναι τα μανικετόκουμπα της ίδιας σειράς που προσθέτουν κύρος και άποψη σε κάθε αντρική εμφάνιση.

Με αφετηρία το 2002 και με συνεχείς βελτιώσεις και καινοτομίες, η σειρά C MY STEEL έχει τραβήξει την προσοχή σε πάρα πολλές χώρες όπως η Αυστραλία, οι Η.Π.Α., το Μεξικό, ο Καναδάς, η Κίνα, η Γερμανία, η Ισπανία, η Σουηδία και η Ελβετία.

Η σειρά Irresistible by TUMI από την άλλη, σκοπό έχει να μεταμορφώσει τη γυναίκα σε μία βασίλισσα του στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τα εντυπωσιακά ασημένια κοσμήματα και τη μοναδική λάμψη των πολύχρωμων κρυστάλλων.

Η εταιρία προτείνει ένα ακαταμάχητο συνδυασμό με μενταγιόν και δαχτυλίδι από ασήμι με επίστρωση «Black Rhodium» και κόκκινα κρύσταλλα, για μία εμφάνιση που συνδυάζει το λαμπερό κόκκινο των γιορτών με το μαύρο, το χρώμα που «πρωταγωνιστεί» στις βραδινές μας εμφανίσεις!

Ιδανική πρόταση για δώρο αποτελεί η λαμπερή κόκκινη καρδιά και το κλειδί με τα λευκά κρύσταλλα που συνδυάζονται απόλυτα και φοριούνται ως charms με ασημένια αλυσίδα ή μαύρο κορδόνι.

Για πιο trendy και ενημερωμένες εμφανίσεις η TUMI προτείνει μενταγιόν σε πράσινες αποχρώσεις σε σχήμα σπείρας. Για καθημερινές εμφανίσεις με άποψη, επιλέξτε το απόλυτο “πασπαρτού” της σειράς, τα μενταγιόν και σκουλαρίκια σε σχήμα σφαίρας. Είναι στολισμένα με δεκάδες κρυστάλλους και θα σας δώσουν την απαραίτητη πινελιά λάμψης και στυλ.

* Η εταιρία TUMI ιδρύθηκε το 1989 δραστηριοποιούμενη στην κατασκευή & εμπορία ασημένιων κοσμημάτων. Στην πορεία επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, ειδικότερα σε κοσμήματα από ατσάλι, στα Body Jewelry και στα Accessories.

Η TUMI ασχολείται αποκλειστικά με την χονδρική πώληση σε καταστήματα και έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι συλλογές των κοσμημάτων της βασίζονται στην μακροχρόνια και αρμονική συνεργασία που διατηρεί η TUMI με δεκάδες εργαστήρια και προμηθευτές σε πολλές χώρες του κόσμου καθώς επίσης και σε αποκλειστικά σχέδια δικής της παραγωγής.

TUMI: Πειραιώς 205, Κ. Πετράλωνα, 118 53 Αθήνα, τηλ. 210 3461905, fax. 2103461910.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v