Exclusive Yachting 2007: Το πολυτελέστερο πλωτό σαλόνι της Αθήνας

Η εντυπωσιακότερη έκθεση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, περιμένει τους λάτρεις της θάλασσας, για μία τελευταία μέρα, να θαυμάσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί... στον αφρό.
Exclusive Yachting 2007: Το πολυτελέστερο πλωτό σαλόνι της Αθήνας
Η Exclusive Yachting, η κορυφαία διοργάνωση για το yachting και τον θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας, ρίχνει σήμερα αυλαία στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, υπό τη διοργάνωση της εταιρίας EuroPartners, η 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, μαγεύει τους επισκέπτες της με την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την πρωτοτυπία της, κυρίως όμως με τη μοναδικότητα των σκαφών που παρουσιάζει.

Ο θαλάσσιος τουρισμός της χώρας μας αποτελεί κλάδο μείζονος σημασίας για την ελληνική οικονομία με τις ελληνικές θάλασσες να αποτελούν πηγή όχι μόνο πλούτου και ανάπτυξης, αλλά και πολιτισμού και αναψυχής. Η Exclusive Yachting είναι μία εκδήλωση η οποία προσφέρει στην αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού και δίνει ισχυρή ώθηση στην προβολή της χώρας μας ως κοσμοπολίτικου τουριστικού προορισμού συγκαταλεγόμενου στους πιο αναπτυγμένους των χωρών της Μεσογείου.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, η φετινή Exclusive Yachting φιλοξενεί περίπου 250 μοναδικά σκάφη αναψυχής -προερχόμενα από 100 και πλέον φημισμένους διεθνής οίκους- τα οποία παρουσιάζονται από τους Έλληνες αντιπροσώπους τους. Το παρών δίνουν, όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες κατασκευαστές με σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και σχεδίασης.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, οι λάτρεις των πολυτελών σκαφών αναψυχής, των υψηλών αποδόσεων και του yacht lifestyle, θα έχουν την ευκαιρία να δουν, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ολυμπιακών προδιαγραφών, μερικά από τα συγκλονιστικότερα σκάφη του κόσμου, μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά, σε ένα γεγονός που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού, όπως των Καννών, του Μαϊάμι και του Μονακό. Εκτός από τα σκάφη, το θαυμασμό των επισκεπτών προκαλεί και η χερσαία παρουσίαση μιας σειράς επιλεγμένων προϊόντων yachting και lifestyle καθώς και ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Στα πλαίσια της Exclusive Yachting θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά το Sailing Club, είναι ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοΐα για όσους θέλουν να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος και να παρακολουθήσουν το 2ο Exclusive Cup με τη συμμετοχή ενεργών και καταξιωμένων πληρωμάτων των Ολυμπιακών κατηγοριών.

Μια ευχάριστη και πρακτική καινοτομία που παρουσιάζουν φέτος οι οργανωτές είναι η δυνατότητα για το κοινό να εξετάσει τα μικρά ιστιοπλοϊκά dinghies (αγωνιστικά και αναψυχής) στο φυσικό τους περιβάλλον, το νερό, πλέον και με δυνατότητα Test Sail και ταυτόχρονης γνωριμίας, ειδικά των μικρών παιδιών με το αντικείμενο. Σε συνεργασία με την εταιρία Ostriamarine, προσφέρεται για πρώτη φορά, μέσα στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο της διοργάνωσης, η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες, να δοκιμάσουν μέσα στο νερό μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφης αναψυχής επωνύμων κατασκευαστών, με τα οποία μπορεί να γίνει πολύ πιο προσιτή και εφικτή η προσέγγιση, η εκπαίδευση και η χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της απλής και εύκολης εισαγωγής στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Την επίσκεψη στην Exclusive Yachting συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το ευχάριστο διάλειμμα που προτείνουν οι Οργανωτές στο Exclusive Lounge, έναν χώρο υψηλής αισθητικής, διαμορφωμένο από την εταιρία Άβαξ και πλαισιωμένο από μοναδικά lifestyle προϊόντα και αξεσουάρ.

Μη χάσετε, λοιπόν, τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθείτε το πανέμορφο αυτό πλωτό σαλόνι, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 15.00μμ ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 20:00μμ.

Exclusive Yachting: Μαρίνα Αγ. Κοσμά, Ολυμπιακά Ακίνητα. Είσοδος: 15 ευρώ ανά άτομο, 20 ευρώ ανά ζευγάρι/ οικογένεια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v