Αυτοί οι δυο "γλυκούληδες" θα σας φτιάξουν τη μέρα

Η Νόρα είναι ένα σκυλί που φοβόταν μέχρι και τη σκιά της. Μέχρι που γνώρισε τον Άρτσι, έναν υπέροχη μπέμπη με τον οποίο είναι πλέον αχώριστα φιλαράκια.
Αυτοί οι δυο γλυκούληδες θα σας φτιάξουν τη μέρα
Η Νόρα δεν πέρασε πολύ όμορφα σαν κουτάβι. Στο προηγούμενο σπίτι της, οι άνθρωποι της φέρονταν βίαια, με αποτέλεσμα να εμφανίσει φοβίες και να τρομάζει με το παραμικρό. Μάλιστα, δεν πλησίαζε άνθρωπο, μέχρι που εμφανίστηκε η Ελίζαμπεθ Σπενς και την υιοθέτησε.

Στο νέο της σπιτικό, το ζευγάρι που την περιποιόταν είδε στο πρόσωπο της Νόρα ένα κουτάβι που θα γινόταν «ένα» με την οικογένειά τους. Έτσι κι έγινε: Το ζευγάρι έκτοτε απέκτησε τρία παιδιά, και το ένα εξ αυτών έμελλε να γίνει αφορμή να «ξεμπλοκαριστεί» η Νόρα.

Ο Άρτσι είναι λίγων μηνών και έγινε το πρώτο πλάσμα το οποίο δεν φοβάται η Νόρα. Και όχι απλώς δεν τον φοβάται, αλλά θέλει να είναι αχώριστοι. Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Σπενς, η σκυλίτσα περιμένει υπομονετικά στο χαλάκι της μπανιέρας να τελειώσει το μπάνιο του μικρού, θέλει να ανεβαίνει στην αγκαλιά της Ελίζαμπεθ κάθε φορά που ταΐζει τον Άρτσι, ενώ κοιμούνται πάντα μαζί.

Μάλιστα, η οικογένεια απαθανατίζει συχνά τις όμορφες στιγμές των δύο φίλων, και έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με θέμα τη φιλία τους, που ήδη αριθμεί 100.000 ακολούθους.

Απολαύστε τους:

























Πηγή: Boredpanda 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v