Αυτό το ιπποποταμάκι θα σας φτιάξει τη Δευτέρα

Η Φιόνα το ιπποποταμάκι παίζει στο νερό σα να μην υπάρχει αύριο και είναι ένα καλό παράδειγμα του πώς πρέπει να βλέπουμε τη ζωή: Σαν παιχνίδι.
Αυτό το ιπποποταμάκι θα σας φτιάξει τη Δευτέρα
Η Φιόνα δεν τα βρήκε όλα εύκολα στη ζωή της. Για την ακρίβεια, από την αρχή της, είχε «αναταράξεις», καθώς γεννήθηκε πρόωρα κατά ενάμιση μήνα. Ωστόσο, ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και είδε τη ζωή με άλλο μάτι.

Πρόκειται για μια μικρή ιπποποταμίνα, που ζει με τη μαμά της στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι. Αυτή τη στιγμή ζυγίζει κάτι παραπάνω από 160 κιλά και λατρεύει, όπως όλοι οι ιπποπόταμοι, να περνά τη μέρα της στο νερό. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως αναφέρει και ο Ζωολογικός Κήπος στα social media, οι Έλληνες ονόμασαν το συγκεκριμένο ζώο ιπποπόταμο, γιατί περνά πάνω από 16 ώρες τη μέρα κολυμπώντας.

Η μικρούλα Φιόνα έγινε διάσημη μέσα από τα video που δημοσιεύει ο Ζωολογικός Κήπος του Σινσινάτι. Στο τελευταίο της video, η Φιόνα παίζει με τη μαμά της στο νερό, κάνοντας υποβρύχιες τούμπες και κολυμπώντας ξέγνοιαστη. Με άλλα λόγια… μας δείχνει το μυστικό του να ζει κανείς χωρίς έγνοιες και μας φτιάχνει τη μέρα. Απολαύστε την:



Πηγή: Boredpanda  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v