Σκύλος Αγίου Βερνάρδου γίνεται μεταφορικό μέσο

Μια τοσοδούλα σκυλίτσα πηγαίνει βόλτες στην πλάτη του θετού μπαμπά της, ενός υπέροχου σκύλου Αγίου Βερνάρδου, και οι φωτογραφίες τους είναι απλά απολαυστικές.
Σκύλος Αγίου Βερνάρδου γίνεται μεταφορικό μέσο
Όταν η μικρούλα Lulu, που είναι ένα γιαπωνέζικο chin, συνάντησε τον Blizzard, έναν πανέμορφο σκύλο Αγίου Βερνάρδου, τον υιοθέτησε αμέσως για μπαμπά της, γιατί ήταν πολύ μικρούλα για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Το αγαπημένο της σημείο για να κάθεται με τις ώρες ήταν η πλάτη του, κι όταν εκείνος σηκωνόταν η Lulu χοροπηδούσε προσπαθώντας να ξανανέβει πάνω του.

Αυτά λέει ο ιδιοκτήτης των δύο σκύλων που είναι πια αχώριστοι, David Mazzarella. Πλέον, η Lulu, που ζυγίζει περίπου όσο ένα πακέτο ζάχαρη, δεν πάει σχεδόν πουθενά χωρίς τον 57 κιλών φίλο της. «Όποτε εμφανίζονται σε δημόσιο χώρο, θα δεις πάντα μια ομάδα ανθρώπων γύρω τους να τους φωτογραφίζει» σχολιάζει στο Bored Panda ο Mazzarella. «Ο Blizzard είναι ο πιο κουλ τύπος του κόσμου, ανέχεται τα πάντα και δεν τον ενοχλεί τίποτα. Η Lulu, πάλι, είναι το αντίθετο, κι έτσι τον κάνει πάντα ό,τι θέλει».


















Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v