Τα πιο όμορφα σπιτάκια για τον σκύλο σας

Θέλετε να χαρίσετε στον τετράποδο φίλο σας ένα δικό του χώρο; Δείτε επτά σπιτάκια για σκύλους που θα τον κάνουν να… κουνά την ουρά του από ευτυχία.
Τα πιο όμορφα σπιτάκια για τον σκύλο σας
Μερικές φορές, ακόμη και ο σκύλος σας θέλει τον… χώρο του. Τα σπιτάκια κατοικιδίων που συγκεντρώσαμε παρακάτω μπορούν να του τον προσφέρουν, σε τιμές που κυμαίνονται ανάλογα τις ανάγκες σας: Μπορείτε να επιλέξετε ένα οικονομικό μαλακό πτυσσόμενο σπιτάκι εσωτερικού χώρου, ένα απλό πλαστικό σπιτάκι για την αυλή ή μία πολυτελή ξύλινη «βίλα», αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε κάτι παραπάνω.

Ξύλινο σπιτάκι σκύλου

Με τριγωνική σκεπή από ανοιχτόχρωμο λαδωμένο ξύλο και με μεγάλη προεξοχή σκεπής, αυτό το σπιτάκι διατίθεται σε μικρό και μεγάλο μέγεθος και προστατεύει από τη βροχή και το κρύο. Συναρμολογείται εύκολα και χάρη στα καλύμματα από καουτσούκ στα πόδια, προστατεύει από τη συνεχή υγρασία. Το εντοπίσαμε στα καταστήματα ZooPlus στην τιμή των 54,99€.

Ferplast Dogvilla

Μια… πλαστική «βίλα» για μικρόσωμους σκύλους εντοπίσαμε στο Animal.gr. Είναι ένα σπίτι με σύστημα ανοίγματος από το πλευρικό τοίχωμα, που το μετατρέπει σε βολική πλατφόρμα δίνοντας στον σκύλο σας περισσότερο χώρο για τον εαυτό του. Η τιμή του είναι στα 98€.

Φορητό πτυσσόμενο σπιτάκι
Αυτό το βολικότατο αναδιπλούμενο σπίτι για σκύλους (που ωστόσο είναι κατάλληλο και για άλλα κατοικίδια, π.χ. γάτες) είναι ό,τι πρέπει για να το μεταφέρετε από το σπίτι στο εξοχικό, στο κάμπινγκ ή στις διακοπές σας. Είναι άνετο, μαλακό και ζεστό, με ύφασμα που πλένεται εύκολα και μικρό βάρος για ξέγνοιαστη μεταφορά. Το εντοπίσαμε σε έκπτωση, στα 17,90€.

«Φωλιά» σε σχήμα ζώου 

Υπέροχη ιδέα για μια «φωλιά» για τον σκύλο σας, δηλαδή ένα ελαφρύ σπιτάκι, ζεστό και μαλακό, αυτό το προϊόν του Profitstore.gr διατίθεται σε πολλές «μορφές», όπως βάτραχος, αρκούδα και πάπια, και δεν χρειάζεται έξτρα μαξιλαράκι. Στοιχίζει μόλις 29,90€.

Ξύλινο σπίτι Duvo

Στο petshop88 εντοπίσαμε σε προσφορά το μικρό μέγεθος αυτού του ξύλινου σκυλόσπιτου (85εκ x 58 εκ x 58 εκ), που είναι φτιαγμένο από ειδικό αδιάβροχο ασφαλτόπανο στη σκεπή του και ξύλο εμποτισμένο με ειδικό βερνίκι για την προστασία του ξύλου και του χρώματος. Στοιχίζει 110€.

Σπιτάκι σκύλου Keter

Με ενισχυμένη δομή για εξωτερική χρήση παντός καιρού, δυνατότητα στερέωσης στο πάτωμα και εύκολη συναρμολόγηση και συντήρηση, το σπιτάκι Keter χωρά σχεδόν κάθε τύπο σκύλου, έχει διαστάσεις 95 εκ x 99 εκ x 99 εκ και στοιχίζει 135€.

Σπίτι… με βεράντα

Αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε κάτι παραπάνω για να έχετε τον σκύλο σας… βασιλιά, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το σπίτι από σκληρό, ανθεκτικό ξύλο για μέγιστη προστασία από τον καιρό. Ο εξωτερικός του τοίχος είναι επενδυμένος με προστατευτικό χρώμα ξύλου ενάντια στη φθορά και το ξεθώριασμα, η βάση του σπιτιού είναι από πλαστικά πόδια, ενώ στην πόρτα τοποθετείται κουρτίνα από διαφανείς περσίδες για την προστασία από παράσιτα και σκουπίδια. Εξαιρετική πινελιά, το μικρό deck που θα ενθουσιάσει τον τετράποδο φίλο σας. Στοιχίζει 225,76 €.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v