Διάσημα κατοικίδια: Το... ζωικό star system!

Οι μεγάλοι σταρς του Χόλυγουντ είναι(;) φιλόζωοι και φροντίζουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα στις καθημερινές τους εμφανίσεις με τα αγαπημένα τους κατοικίδια. "Τρυπώνουμε" στα άδυτα των celebrity pets και σας μεταφέρουμε λίγη από την... σκυλο-γατίσια ζωή τους.
Διάσημα κατοικίδια: Το... ζωικό star system!
Λεπτεπίλεπτα κανίς, γάτες ράτσας, λαμπραντόρ, ακόμα και ημίαιμα κατοικίδια έχουν προσελκύσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιοτήτας, όχι φυσικά για το αστραφτερό τους τρίχωμα, αλλά εξαιτίας των... διάσημων αφεντικών τους. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά, το λαμπέρό star system του Χόλυγουντ- και όχι μόνο. Ηθοποιοί, σταρ της τηλεόρασης και του πενταγράμμου, δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα κατοικίδιά τους και δεν τα αποχωρίζονται ούτε λεπτό! Τα παίρνουν μαζί σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους σε δεξιώσεις και απονομές, αλλά και στις καθημερινές τους βόλτες για ψώνια. Ο δημοσιογραφικός φακός όπως είναι αναμενόμενο είναι εκεί, για να αποθανατίσει τα αξιαγάπητα κατοικίδια που αρκετές φορές είναι... πιο διάσημα και από τα αφεντικά τους, απολαύστε τα!

Η γνωστή ηθοποιός από το The Beautiful Life, Μίσα Μπάρτον (foto) δεν αποχωρίζεται πότε τα δύο της σκυλιά Τσάρλι και Ζίγκυ. Σε κάθε της βόλτα εκτός σπιτιού την βλέπουμε να τα έχει μαζί της. Στην φωτογραφία, ντυμένη casual απολαμβάνει την βόλτα της στην Νέα Υόρκη παρέα με τον ένα από τους δύο χνουδωτούς της φίλους, τον Τσάρλι. Η σεξοβόμβα Ντενίζ Ρίτσαρντς από την άλλη, εθεάθη να βγαίνει απο το αμάξι της στο Μαλιμπού, έχοντας στην αγκαλιά της ένα από τα 17 κατοικίδια, τα οποία όπως λέγεται φιλοξενεί στο σπίτι της (βλ. Gallery). Αν αναρωτιέστε που τα χωράει όλα αυτά, σας πληροφορούμε ότι έχει δημιουργήσει ένα δωμάτιο -ράντσο αποκλειστικά και μόνο για τους πιστούς της φίλους. Εκτός από τους 11 σκύλους, η Ντενίζ έχει τρεις γάτες (Μαξ, Μπίλυ, Σταν) και... τρία γουρουνάκια. Χαρά στο κουράγιο της..

Σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ακούτε για τα κατοικίδια της Πάρις Χίλτον, πιθανότατα και για την ίδια. Η bimbo "καλλιτέχνης" όμως δεν φαίνεται να θέλει να αφήσει τα δύσμοιρα ζωάκια να.. αγιάσουν και φροντίζει συχνά πυκνά να εμπλουτίζει την συλλογή της με νέα κατοικίδια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον Ιούλιο αυτού του έτους εθεάθη έξω από το Laurel Pet Hospital στο δυτικό Χόλυγουντ με το νέο της γατάκι ράτσας Ιμαλαΐων, το οποίο όπως η ίδια δήλωσε υιοθέτησε. Το όνομα που της χάρισε είναι Princess Annabel και όπως λέει και η ίδια "Υιοθέτησα το πιο όμορφο γατί, είναι τόσο γλυκιά και αξιαγάπητη". Δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Η Τζέσικα Μπιλ
από την άλλη έχει περιοριστεί σε δύο σκυλιά τα οποία όπως λέει και η ίδια υπερ-αγαπάει. Στην φωτογραφία ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της μαζί με το αγαπημένο της bulldog East (βλ. Βασική φωτό). Το δεύτερο bulldog με το όνομα Tina λογικά θα παίζει κάπου στον κήπο. Η διάσημη ηθοποιός βγάζει συχνά βόλτα τα σκυλιά της παρέα με τον σύντροφό της Τζάστιν Τίμπερλεηκ. Μία ακόμα ηθοποιός, αυτήν την φορά γνωστή περισσότερο από την τηλεοπτική σειρά Heroes, η Χέϋντεν Πανετιέρ, αποδεικνύει εμπράκτως ότι δεν είναι όλα τα κατοικίδια το ίδιο όμορφα με τους ιδιοκτήτες τους. Το συγκεκριμένο σκυλάκι μοιαζεί πραγματικά με... γελοιογραφία (βλ. Gallery). Η εκθαμβωτική Eva Longoria από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε σε υποκατάστημα των Χάροντς και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά με δύο πανέμορφα κουταβάκια (βλ. Gallery)

Η αγάπη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (foto) για τους πιστούς του φίλους είναι γνωστή. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται συχνά πυκνά στην παραλία λίγα μόλις μέτρα έξω από την βίλλα του στο Μαλιμπού να παίζει με τα τρία σκυλιά του και να τα βγάζει βόλτα στα... κύματα. Ίσως να κάναμε το ίδιο και εμείς (αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να μένουμε σε σπίτι στο Μαλιμπού φυσικά!). Την Joss Stone την θαυμάσαμε στον Λυκαβηττό, αν και με λίγο διαφορετικό μαλλί από το μωβ- ροζ που διακρίνουμε στην φωτό. Ας ελπίσουμε να μην δοκιμάσει να κάνει το ίδιο και στο αξιαγάπητο κουτάβι της εν ονόματι Dusty. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, πως η Stone έχει χαρακτηριστεί από το αμερικάνικο περιοδικό New York Dog Magazine ως Η καλύτερη Ιδιοκτήκτρια Σκύλων. Ποια είναι η χειρότερη; Μαντέψτε. Η Πάρις Χίλτον.



Στην συγκεκριμένη φωτογραφία (βλ.Gallery), η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται στα παρασκήνια του Dave Letterman Show. Στο ίδιο show έχει εμφανιστεί ακόμα μία φιλόζωη τραγουδίστρια, διαφορετικού ρεπερτορίου, η Ριάνα μαζί με το αξιαγάπητο maltepoo της που ακούει στο όνομα Όλιβερ. (βλ. Gallery)

N.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v