Σκύλος σε... κρίση ταυτότητας

Ο Τσίπυ δεν είναι σαν όλους τους άλλους σκύλους. Μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με... 40 γάτες και όπως ήταν αναμενόμενο υιοθέτησε και ο ίδιος τις συνήθειες και την συμπεριφορά τους, κερδίζοντας μάλιστα και τιμιτική διάκριση από την Ένωση Προστασίας Γατών στην Αγγλία!
Σκύλος σε... κρίση ταυτότητας
Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ιστορίες για σκυλιά που μεγάλωσαν μαζί με γάτες, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την εξοικείωσή τους με αυτές. Πρώτη φορά όμως μαθαίνουμε για σκύλο, ο οποίος σε μια... κρίση ταυτότητας τρώει γατοτροφές και μοιράζεται την ίδια άμμο με τις χνουδωτές φίλες του. Ο λόγος για τον Τσίπυ, ετών 13, ένα αξιαγάπητο ημίαιμο από το Gloucestershire που εδώ και πολλά χρόνια ζούσε στο ίδιο σπίτι με 40 γάτες. Κοιμόταν και έτρωγε μαζί τους, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η φιλοζωική οργάνωση που τον υιοθετεί προς το παρόν, τον βρήκε μαζί με δεκάδες γάτες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η Λιζ Νταρτ, μέλος της οργάνωσης δήλωσε πως δεν μπορούσε να τον αφήσει μόνο του, μιας και όλη του την ζωή την είχε περάσει παρέα με αυτές τις γάτες. Δεν έμαθε ποτέ του να ζει σαν πραγματικός σκύλος, ενώ σπάνια γάβγιζε. Όταν τον βρήκαν μάσαγε ένα... πλαστικό ποντίκι, ενώ πλέον έχει αρχίσει και τρώει σιγά σιγά σκυλοτροφή. Το αξιοπερίεργο είναι πως η αγγλική οργάνωση προστασίας των γατών Cats Protection,  του απένειμε τιμητική διάκριση "γάτας", αφού όπως λένε οι υπεύθυνοι της οργάνωσης "Ο Τσίπυ απέτυχε στο να γίνει ένας πραγματικός σκύλος".




Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος να τον υιοθετήσει, αν και όπως λένε μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης, στον Τσίπυ θα ταίριαζε ένα ήσυχο σπίτι και μια καλή... γατοπαρέα, όπως αυτή  της Άνι, της γάτας με την οποία ο Τσίπυ κοιμόταν κάθε βράδυ μαζί! Αυτό θα πει έρωτας δίχως όρια...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v