Οι πιο όμορφες «Ξεχασμένες Γειτονιές»

Ο Παύλος δημιουργεί «ξεχασμένες γειτονιές» από ξύλο και παιδικές αναμνήσεις, μια υπέροχη ιδέα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να δωρίσετε… μικρά χειροποίητα παραμύθια.
Οι πιο όμορφες «Ξεχασμένες Γειτονιές»
Παιδικά όνειρα καμωμένα από ξύλο. Παραμύθια στολισμένα με γυαλί και υφάσματα. Γειτονιές ξεχασμένες κάπου στο υποσυνείδητο από τα πιο ανέμελα χρόνια σας. Ή… απλώς διακοσμητικές κατασκευές που θα δώσουν στιλ στους τοίχους σας. Αυτό δημιουργεί ο Πάυλος Νιαούρης.

Ανακαλύψαμε την σελίδα του, όπου «εκθέτει» τις δημιουργίες του, κι αφού χαθήκαμε κι εμείς για ώρες σε αυτές τις χειροποίητες «Ξεχασμένες Γειτονιές» του, επικοινωνήσαμε μαζί του ώστε να μάθουμε πώς γεννήθηκε η ιδέα.



«Πολλά χρόνια τώρα κάνω κατασκευές με διάφορα υλικά, όπως μάρμαρο, πέτρα και ξύλο. Η συγκεκριμένη ιδέα ξεκίνησε από έναν πίνακα χωρίς πλαίσιο που έφτιαξα για το σπίτι μου. Μετά από προτροπές φίλων μου που ενθουσιάστηκαν, ξεκίνησα να απευθύνομαι σε πιο ευρύ κοινό, με αρκετή επιτυχία», μας λέει.



«Οι Ξεχασμένες Γειτονιές είναι ξύλινες δημιουργίες, με μικρά στοιχεία από γυαλί, ύφασμα και μέταλλο, που αναπαριστούν αστικά τοπία ή μεμονωμένα κτίρια, όπως τα έχει εγγράψει στη μνήμη η παιδική μας φαντασία.



»Άλλα απλά, σχηματικά, άλλα πιο λεπτομερή, πάντα όμως με μια γεύση από παραμύθι ή παιδικό όνειρο.

  

»Κάποια κομμάτια από αυτά είναι ή μπορούν να γίνουν και φωτιστικά, ενώ μπορούν να γίνουν και αλλαγές στους χρωματισμούς ή στο σχέδιο μετά από παραγγελία.

»Κάθε κομμάτι σχεδιάζεται πάνω στο ξύλο και κόβεται χωριστά. Τις περισσότερες φορές, ενώ ξεκινάμε από ένα υποτυπώδες σχέδιο, στην πορεία αφήνουμε να μας οδηγήσει η ίδια η κατασκευή για το πώς θα ολοκληρωθεί», μας λέει εξηγώντας μας ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μια «γειτονιά» εξαρτάται από την παραπάνω διαδικασία και από την δυσκολία της.



Οι δημιουργίες του Παύλου είναι μια όμορφη, ιδιαίτερη ιδέα για να κάνετε δώρα στους δικούς σας ανθρώπους ή σε γάμους, βαφτίσεις και γιορτές. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το δικό σας σπίτι, δίνοντάς του ένα ξεχωριστό ύφος.

Το κόστος ξεκινά από τα 20€ και μπορεί να φτάσει τα 300€ για τις πολύ μεγάλες κατασκευές.

 

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ή έχετε ιδέα για κάποια δημιουργία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στη σελίδα στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6973829034.

Δείτε ακόμα περισσότερες «Ξεχασμένες Γειτονιές» εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v