Back to White: Σπίτι… εν λευκώ

Δείτε μοντέρνες διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις για να βάλετε ξανά το λευκό στο σπίτι σας και να φέρετε νωρίς την άνοιξη και το φως στον χώρο σας.
Back to White: Σπίτι… εν λευκώ
Όταν το φως θέλουμε να εισχωρήσει παντού. Όταν η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών. Όταν η κρίση μετατρέπει το σπίτι σε καταφύγιο. Όταν το… έλεγε η μαμά: Λευκό!

   

Είναι διαχρονικό, ταιριάζει παντού, αποτελεί το ιδανικό φόντο και είναι και μίνιμαλ. Αποτελεί τέλεια επιλογή, εάν θέλετε να «εξαφανίσετε» δοκάρια, καλοριφέρ και κολώνες.

   

Είτε είναι σεντόνι, είτε μαξιλάρι, είτε ντουλάπια κουζίνας, είτε ολόκληρο το σπίτι, επιστροφή στο λευκό.

   

Μπορεί να είναι ζεστό και γλυκό ή κρύο και σκληρό, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την εποχή.

Για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον, συνδυάστε το με δερμάτινα έπιπλα ή με ξύλινα διακοσμητικά.

   

Στην κρεβατοκάμαρα ή στην βεράντα, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Ακόμη και από θέμα οικονομίας, είναι τόσο εύκολο να βαφτούν οι χώροι, έστω και από μη επαγγελματίες. Τα πινέλα σας λοιπόν και… ασπρίστε την ζωή σας!

Λίλα Αθανασοπούλου
Το studio LILA architect + designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA). Ασχολείται με τον σχεδιασμό + την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται και πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής και design και άρθρα με έργα του γραφείου, έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις. Στόχο αποτελεί η γνησιότητα και η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική + ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά και interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι και τον σχεδιασμό αντικειμένου.
Site: http://www.architectlila.gr
Facebook Page: LILA architect + designer
Linkedin Account: Lila Athanasopoulou
Instagram: lila_architect_design

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v