Απίθανες ιδέες αποθήκευσης για το σπίτι

Εξοικονομήστε χώρο και βάλτε τάξη στο σπίτι, με τις δέκα απίθανες ιδέες οργάνωσης και αποθήκευσης που συγκεντρώσαμε.
Απίθανες ιδέες αποθήκευσης για το σπίτι
Είτε επειδή το σπίτι σας είναι μικρό (και ζεστό) είτε επειδή βαρεθήκατε να σκοντάφτετε συνέχεια επάνω στο χάος πραγμάτων που δεν έχουν συγκεκριμένη θέση και μοιραία καταλήγουν… στα πόδια σας, λίγη οργάνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ιδού μερικές ιδέες αποθήκευσης που θα εξοικονομήσουν χώρο στο σπίτι, όπως τις συγκέντρωσε το Buzzfeed

Μια απλή κατασκευή που θα εξοικονομήσει και τον χώρο που πιάνει η πιατοθήκη, και το έξτρα βήμα της αποθήκευσης των πιάτων αφού στεγνώσουν. Ντουλάπι-πιατοθήκη, δύο σε ένα.



Εκμεταλλευτείτε τον άχρηστο χώρο μπροστά από τον νεροχύτη, με αυτά εδώ τα «ψεύτικα» συρταράκια, που μπορείτε να αγοράσετε από εδώ



Μια παλιά θήκη περιοδικών στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού είναι ιδανική για την αποθήκευση αλουμινόχαρτου, χαρτιών περιτυλίγματος και άλλων μικροπραγμάτων.



Μικρά ραφάκια και σχάρες σαν αυτά της φωτογραφίας μπορούν να διπλασιάσουν την χωρητικότητα των ντουλαπιών σας.



Δεν έχετε χώρο γύρω από τη μπανιέρα ή το ντουζ; Αυτή η κουρτίνα με τα τσεπάκια της είναι η λύση σας. Θα τη βρείτε στα 20€ εδώ και στο Amazon.



Μια μαγνητική ταινία στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού κρατάει ψαλιδάκια, νυχοκόπτες, τσιμπιδάκια και λοιπά μεταλλικά αντικείμενα σε θέση ετοιμότητας.



Μικρός νιπτήρας; Και γι’ αυτό υπάρχει λύση –αυτό το ραφάκι που θα βρείτε εδώ στα 15€.



Αν δεν χωράει κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, ένα στενό ραφάκι σαν αυτό εδώ που θα βρείτε στο ΙΚΕΑ προς 9€ θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.



Τυλίξτε τις ζώνες σας σε θήκες για ρολό κουζίνας, και δείτε τις να πιάνουν το ένα δέκατο του χώρου.



Βγάλτε τα καλώδια από τη μέση με ένα πρακτικότατο «μαζευτήρι» σαν αυτό εδώ που θα βρείτε στο Amazon με 35€ περίπου.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v