Βάλτε τάξη: 15 ιδέες για να συμμαζέψετε

Γρήγορες και κυρίως οικονομικές λύσεις για να βάλετε σε τάξη το χάος του σπιτιού και παράλληλα να δώσετε μια νότα φρεσκάδας στη διακόσμηση, αξιοποιώντας χώρους και παλιά αντικείμενα που δεν είχατε φανταστεί.
Τα περιοδικά στοιβάζονται επάνω στο τραπέζι του σαλονιού, εκατομμύρια μικροπράγματα ανακατεύονται μεταξύ τους στα ντουλάπια, και το επιπλάκι στο χωλ… έχετε ξεχάσει τι χρώμα έχει, μετά από τόσους μήνες που έχετε να διακρίνετε την επιφάνειά του κάτω από σωρούς λογαριασμών, εφημερίδων, φυλλαδίων delivery, κλειδιών και ομπρελών. Ναι, έχει έρθει η ώρα να βάλετε σε τάξη το σπίτι, αλλά οι ντουλάπες ήδη ασφυκτιούν, και από την άλλη δεν θέλετε να πετάξετε τίποτα –είτε γιατί είστε «από αυτούς τους ανθρώπους» είτε γιατί μιλάμε για πράγματα που όντως χρειάζεστε, γι’ αυτό άλλωστε τα έχετε μονίμως απλωμένα μπροστά σας.

Τι κάνετε; Βάζετε τη φαντασία σας να δουλέψει, και αξιοποιείτε χώρους και παλιά αντικείμενα που δεν είχατε φανταστεί (όπως η παλιά σας βαλίτσα ή ένα ξύλινο παραθυρόφυλλο που μόλις αντικαταστήσατε) για να τακτοποιήσετε το χάος, και ταυτόχρονα να βάλετε μια νέα διακοσμητική πινελιά στον χώρο.

Κάντε κλικ στο photo gallery, δεξιά, για να κλέψετε ιδέες και μυστικά… αποθήκευσης μετά διακοσμητικών λύσεων.

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v