Τα σνακ του Μουντιάλ

Τάκος για το Μεξικό, φαλάφελ για την Αίγυπτο και ένα σωρό έθνικ γεύσεις σε σνακ, για να νοστιμήσει ο κάθε αγώνας του Μουντιάλ.

Γιατί καλή η πίτσα και τα σουβλάκια, αλλά η φάση είναι πλέον multi culti.

Φαλάφελ για τους αγώνες της Αιγύπτου

Δείτε εδώ την αυθεντική συνταγή για έθνικ ρεβυθοκεφτέδες που μπορείτε να σερβίρετε με φρέσκα σαλατικά και αραβική πίτα.

Fish and Chips για τους αγώνες της Αγγλίας

Το κλασικό γεύμα των εργατικών τάξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο συνοδεύεται απαραιτήτως με παγωμένο μπυρόνι. Δείτε εδώ τη συνταγή.

Sushi για τους αγώνες της Ιαπωνίας

Απολαμβάνεται συνοδεία εκλεκτού sake. Γιατί όχι; Δείτε τη συνταγή εδώ ή αν δεν θέλετε να παιδευτείτε τόσο παραγγείλτε από ένα sushi bar όπως αυτά.

Tacos με κιμά και γιαούρτι για τους αγώνες του Μέχικο

Ολέ! Η απόλυτη μεξικάνικη λιχουδιά φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Συνοδεύεται ιδανικά με παγωμένη μαργαρίτα. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Tapas για τους αγώνες της Ισπανίας

Μεταμορφώστε σε tapas bar το σπίτι σας και φέρτε τη καθημερινή συνήθεια των Ισπανών στον καναπέ, με αυτήν εδώ τη συνταγή για λαχταριστά tapas. Συνοδεύονται ωραιότατα με σαγκριά ή οποιοδήποτε κόκκινο κρασί και καλή παρέα.

Παριζιάνικα κρουασάν για τους αγώνες της Γαλλίας

Το απόλυτο σνακ το οφείλουμε στους Γάλλους και η κατανάλωσή του συνδέεται με απόλαυση σε κάθε μπουκιά – και μπόλικες θερμίδες αλλά yolo. Δείτε τη συνταγή για αυθεντικό κρουασάν εδώ.

Πατάτες τηγανιτές για όταν παίζει το Βέλγιο

Φτιάχνουν τις πιο νόστιμες και τραγανές πατάτες χωρίς ίχνος υπερβολής και μπράβο τους. Θα επιχειρήσουμε να τις φτιάξουμε κι εμείς λοιπόν, κλέβοντας τη συνταγή τους από εδώ. Συνοδεύουμε απαραιτήτως με οποιαδήποτε σάλτσα, όσο πιο παχυντική τόσο το καλύτερο.

Corn dogs με λουκάνικο για τους φίλους μας τους Γερμανούς

Επειδή τα λουκάνικα είναι, μεν, ωραία, αλλά κάπως μονότονα, δείτε μια ωραιότατη παραλλαγή τους με ζύμη εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v