Ποιο φαγητό δε θα ξεχάσεις ποτέ;

Μοιράσου μαζί μας την αγαπημένη σου συνταγή (υλικά και εκτέλεση της) και ίσως να είναι το δικό σου πιάτο αυτό που θα μαγειρέψει αποκλειστικά η Αγάπη Μαργετίδη.
Ποιο φαγητό δε θα ξεχάσεις ποτέ;
Η μυρωδιά του, η γεύση του, η όψη του, οι αναμνήσεις. Κάθε ένας εξ ημών έχει ένα (ή και περισσότερα) φαγητά τα οποία θυμάται με νοσταλγία.

Το κοκκινιστό μοσχαράκι της γιαγιάς, τα γεμιστά της μαμάς, το σοροπιαστό της θείας… Φαγητά και γλυκίσματα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, o καθένας για τους λόγους του. Αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες.

Εσείς ποιο νοσταλγείτε και αγαπάτε περισσότερο;

Στείλτε μας στο [email protected] την αγαπημένη σας συνταγή, αναλυτικά με τα υλικά και την εκτέλεσή της, το φαγητό που δε θα ξεχάσετε ποτέ και τον λόγο για τον οποίο το… λαχταράτε.

Η food expert Αγάπη Μαργετίδη θα επιλέξει πέντε δικές σας συνταγές (υλικά και εκτέλεση) και τις ιστορίες που τις συνοδεύουν. Αυτές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου της The Frozen Banker Project, με αφιέρωση.

Ακόμη, η συνταγή που θα κριθεί ως η καλύτερη θα μαγειρευτεί και θα παρουσιαστεί από την Αγάπη Μαργετίδη και τη στήλη της Bon Agapi.

Μην μας κρατάτε… πεινασμένους!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό, στέλνοντας τις συνταγές σας (υλικά και εκτέλεση) και την ιστορία που τη συνοδεύειο στο [email protected].

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v