MISKO Ολικής Άλεσης: H Γεύση της Καλής Ζωής

Μεγάλος Διαγωνισμός από τα MISKO Ολικής Άλεσης! Δείτε πώς θα συμμετέχετε κερδίζοντας πολλά δώρα.
MISKO Ολικής Άλεσης: H Γεύση της Καλής Ζωής
Mπες στο site Oλικής Άλεσης της MISKO (http://www.misko.gr/olikis-alesis/megalosdiagonismos/), πάρε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό και ανακάλυψε μοναδικές συνταγές με  ζυμαρικά Ολικής Άλεσης!

Το να κάνεις μια καλή και ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντικό. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης της MISKO τόσο καλά; Τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης της MISKO περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες και σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες αποτελούν μια ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την Μοναδική Γεύση τους μικροί και μεγάλοι.

Καταναλώνοντας ένα πιάτο ζυμαρικών Μisko Ολικής Άλεσης προσλαμβάνεις περισσότερο από  το 25% των φυτικών ινών που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση.  Ετοίμασε τα νόστιμα και ελαφριά πιάτα που προτείνουμε σε κάθε συσκευασία, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και απόλαυσε την υπέροχη γεύση των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης! Ειδικά για το καλοκαίρι τα Νέα Μisko Πέννε Ριγκάτε Oλικής Άλεσης μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για κρύες σαλάτες με λαχανικά και άλλα υλικά της επιλογής σου.

Ανακάλυψε στο http://www.misko.gr/suntages/olikis_alesis/ τις δεκάδες μοναδικές και  νόστιμες συνταγές, που θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος σου για μια πιο ισορροπημένη διατροφή!

Θέλοντας να ανταμείψουν την προσπάθειά σου τα Μisko Oλικής Άλεσης , δημιούργησαν για εσένα έναν Μεγάλο Διαγωνισμό που χαρίζει στην στιγμή δεκάδες δώρα, που θα γίνουν σύμμαχοί σου στην καθημερινή προσπάθειά για μια ισορροπημένη διατροφή.

Ο Διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2017.

Πώς συμμετέχεις;

Είναι απλό. Βρίσκεις τις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο με την ένδειξη « Μεγάλος Διαγωνισμός», μπαίνεις στο http://www.misko.gr/olikis-alesis/megalosdiagonismos/ και συμπληρώνεις τον κωδικό που βρήκες στο ειδικό πεδίο.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις τον μοναδικό κωδικό σου μέσω SMS στο 19599. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών, που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό όσες φορές θέλεις, με νέους κωδικούς από τις συσκευασίες.

Τα δώρα των  MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν, 5 Smart TV, 25 ατμομάγειρες  ενώ 35 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης του εξαμήνου!

Πάρε κι εσύ μέρος και κέρδισε στην στιγμή!

Ανακαλύψτε και εσείς την “Γεύσης της Καλής Ζωής”.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v