Συνταγές για κολασμένα γλυκά σε 1 λεπτό

Λαχταριστά μάφιν με μπανάνα και σοκολάτα, πάβλοβα με φράουλες που κάνει τα σάλια μας να τρέχουν, και άλλα κολασμένα γλυκά σε βιντεο-συνταγές του ενός λεπτού.
Συνταγές για κολασμένα γλυκά σε 1 λεπτό
Γιατί μας αρέσουν τα μικρά βιντεάκια με τις συνταγές που έχουν κατακλύσει το internet τώρα τελευταία; Κυρίως, γιατί τα κάνουν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα! Εντάξει, και επειδή κάνουν τα σάλια μας να τρέχουν. Αυτό το τελευταίο ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κολασμένων συνταγών για γλυκά που ακολουθούν.

Σοκολατένιο μπισκότο γεμιστό με φιστικοβούτυρο



Φτιαγμένο από τα υλικά των ονείρων μας –ή με πιο πεζά λόγια, με αλεύρι, μπέικιν σόδα, αλάτι, βούτυρο, ζάχαρη, βανίλια, αυγά, σοκολάτα και φιστικοβούτυρο.

Σοκολατένια pancakes



Ελάχιστα πιο περίπλοκη από την προηγούμενη συνταγή, φτιαγμένη με κουβερτούρα, αυγά, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, βούτυρο, εκχύλισμα βανίλιας και κακάο.

Ανάποδη μηλόπιτα



Λαχταριστή κι απλούστατη, φτιάχνεται με αυγά, βούτυρο, ζάχαρη, γάλα, αλεύρι, baking powder, αλάτι, κανέλα και μήλα.

Πάβλοβα με φράουλες



Όσο όμορφη δείχνει, άλλο τόσο κολασμένη είναι. Θα χρειαστείτε ασπράδια αυγών, ζάχαρη άχνη, κορνφλάουρ, σαντιγί και φράουλες για να την φτιάξετε.

Muffins με σοκολάτα και μπανάνα



Πανεύκολα και έτοιμα σε ελάχιστο χρόνο, ωστόσο εξίσου λαχταριστά. Θα τα φτιάξετε με δημητριακά βρώμης, αλεύρι, γάλα, μπανάνες, αυγά, βανίλια, κανέλα, γιαούρτι, μέλι και κομματάκια σοκολάτας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v