Το κορυφαίο basketball camp για παιδιά από το Νίκο Λινάρδο

Ο προπονητής Νίκος Λινάρδος διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το basketball camp του μαζί με αξιόλογους συνεργάτες στο Ranch του Σοφικού Κορινθίας.
Το κορυφαίο basketball camp για παιδιά από το Νίκο Λινάρδο
Στο Σοφικό της Κορινθίας, στον υπέροχο χώρο της κατασκήνωσης The Ranch διοργανώνει για άλλο ένα καλοκαίρι το μπασκετικό camp για παιδιά ο προπονητής Νίκος Λινάρδος.

Από τις 20 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου, ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής ετοιμάζει προγράμματα για παιδιά από 6 ως 16 ετών, που θέλουν να γνωρίσουν την μαγεία του μπάσκετ για 8 ή 15 ημέρες.

Το πρώτο 8ήμερο ορίστηκε από τις 20 ως τις 27 Ιουνίου, το δεύτερο 8ήμερο από τις 25 Ιονίου ως τις 2 Ιουλίου, το τρίτο 8ήμερο από τις 2 ως τις 9 Ιουλίου, ενώ υπάρχει και η επιλογή 15ήμερου προγράμματος, είτε από 20 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου είτε από 25 Ιουνίου ως 9 Ιουλίου.

Επιπλέον, διοργανώνονται ειδικά τριήμερα για point – playmaker και shooting guards, καθώς και πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης με εργομετρικές αξιολογήσεις των συμμετεχόντων.

Το basketball camp του Νίκου Λινάρδου έχει βασικό στόχο την βελτίωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών ακολουθώντας διπλές προπονήσεις καθημερινά. Σε καθημερινή βάση υπάρχει γυμναστής που εκπονεί ειδικά προγράμματα με ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Το πρόγραμμα σχεδιάζεται από τον έμπειρο κόουτς και τους συνεργάτες του, ενώ στις προπονήσεις, τα παιδιά καθοδηγούνται και από εν ενεργεία παικτών και παικτριών της Α1.



Σημειώστε πως μέχρι τις 20/4, υπάρχει η δυνατότητα αίτησης για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Για πληροφορίες για το κόστος και τη συμμετοχή στο camp, μπορείτε να καλείτε στο The Ranch (τηλ: 2104100121, 2104100122). Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v