Christmas world: Γιορτές για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος των Χριστουγέννων μετακομίζει στο Metropolitan Expo, όπου για 33 ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γιορτινό «ταξίδι» με όλη την οικογένεια.
Christmas world: Γιορτές για όλη την οικογένεια
Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και για 33 ημέρες, χιλιάδες παιδιά και γονείς θα ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο, που διαμορφώνεται στο Metropolitan Expo. Σε 12.000τ.μ. στεγασμένου χώρου θα ξεδιπλωθεί ένας Μαγικός Χριστουγεννιάτικος Κόσμος, για να τον ανακαλύψουν παιδιά όλων των ηλικιών.

Ένα μεγάλο εντυπωσιακό παγοδρόμιο, το αγαπημένο σε όλους καρουζέλ, φουσκωτά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, το χωριό του Άι Βασίλη, καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το «Christmas world» στο Metropolitan Expo.



To Χωριό του Άι Βασίλη
Σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Θεματικές πλατείες
Σε συνεργασία με εταιρείες ξένων χωρών, θα διαμορφωθούν ειδικοί χώροι – πλατείες με χριστουγεννιάτικο στολισμό και εδέσματα από διάφορες περιοχές του κόσμου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα φημισμένων προορισμών γνωρίζοντας τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα κάθε περιοχής.

Κινηματογράφος
Δύο κινηματογραφικές αίθουσες υψηλής τεχνολογίας θα προβάλουν συνεχώς δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες και cartoons. Σε μια από τις αίθουσες η προβολή των ταινιών θα γίνεται με κλασσική μηχανή 35mm, ρετρό αισθητικής, η οποία θα είναι ορατή και θα αποτελεί από μόνη της αξιοθέατο.

Θεατρικές παραστάσεις- Καραγκιόζης- Κουκλοθέατρο
Γνωστές θεατρικές παιδικές παραστάσεις με εορταστική θεαματολογία θα παρουσιάζονται καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο θέατρο του Christmas world. Παράλληλα, σε ειδικές σκηνές οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο. Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται από εργαστήρια κατασκευής φιγούρων καραγκιόζη και μαριονέτων.

Δημιουργικά Εργαστήρια
Τα παιδιά θα παίζουν και θα μαθαίνουν με δημιουργικό τρόπο, κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τη βοήθεια παιδαγωγών.

Παιχνίδια στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων
Το Παραδοσιακό Carousel, ένα Παραμυθένιο Τρενάκι, ο Αρκτικός Λαβύρινθος, Αληθινό Παγοδρόμιο, η Παγοτσουλήθρα με τα Έλκηθρα, η Γιγάντια Χιονόμπαλα, τα Φουσκωτά Παιχνίδια, η Πίστα με τα Ποδήλατα, 10 Φανταστικά Τραμπολίνο, ένα Giga Bowling, μοναδικά Ηλεκτρικά Αυτοκινητάκια, κλασσικά Συγκρουόμενα Αυτοκινητάκια, το Ροντέο με τον Τάρανδο, η Μοναδική Περιπέτεια με τις Πιρόγες των Εσκιμώων και πολλές ακόμα δραστηριότητες περιλαμβάνονται στα παιχνίδια του Christmas World.

Τα παιδιά από 2 έως 15 ετών θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι στο Christmas World, μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Παράλληλα, οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν την παραμονή τους στους χώρους εστίασης, στα rest areas, στις θεματικές πλατείες, που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για αυτούς, με γευστικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα απ΄όλο τον κόσμο.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο η γενική είσοδος στο χωριό θα είναι δωρεάν για τις άνεργες οικογένειες.

Info
Το Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως το τέλος Δεκεμβρίου 2013.
Μέχρι την έναρξη των σχολικών διακοπών στις 20 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί μόνο Παρασκευή (απόγευμα 4-10μ.μ. ), Σάββατο και Κυριακή (10π.μ.-10μ.μ.).
Επίσης τις καθημερινές θα δέχεται μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.
Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί καθημερινά από 10πμ. έως 10μ.μ.

Γενική είσοδος 3€
Πρόσβαση σε όλους του χώρους, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, εργαστήρια, events, παραμονή στο χωριό του Αϊ Βασίλη και πολλά άλλα. Για την συμμετοχή στα παιχνίδια, χρειάζεται η αγορά κουπονιού:
Τιμή κουπονιού παιχνιδιού 2€
Όλα τα παιχνίδια απαιτούν 1 κουπόνι εκτός από:
Νερόμπαλες, φουσκωτά & bungee trampoline (2 κουπόνια)
Παγοδρόμιο (3 κουπόνια)
Δωρεάν parking
Στεγασμένος χώρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 35 42 960 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v