Τα πιο αστεία παιδικά videos

Με αφορμή την αυριανή Ημέρα Παιδιού, τιμάμε τις πιο αξιαγάπητες φάτσες του πλανήτη με κάποια από τα πιο αστεία και διασκεδαστικά παιδικά videos που μας έχουν κατά καιρούς χαρίσει χαμόγελα και ξέφρενα γέλια. Απολαύστε τα.
Τα πιο αστεία παιδικά videos
Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν τo δημοφιλέστερο είδος στο You Tube: Τα παιδικά videos, αυτά που προβάλλουν ανυποψίαστα πιτσιρίκια να κάνουν αταξίες, να τρομάζουν από τις πλάκες των γονιών τους, να βρίσκονται σε καλλιτεχνικό οίστρο, μπορούν να μας κρατήσουν απασχολημένους για ώρες, χαρίζοντάς μας αυθόρμητα, αφηρημένα χαμόγελα.

Ξεχωρίσαμε κάποια από τα πιο αστεία παιδικά videos που έχουν κατά καιρούς «πέσει στα χέρια μας» και τα μοιραζόμαστε μαζί σας, γιατί πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την αυριανή Ημέρα Παιδιού είναι τιμώντας τις φάτσες που μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη… Απολαύστε τα!

David After Dentist
Δεν είναι τυχαίο ότι από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι σήμερα το video αυτό έχει δεχθεί περίπου 75.000.000 «χτυπήματα» στο You Tube. Ο μικρός David έχει μόλις βγει από τον οδοντίατρο, εντελώς ζαλισμένος από κάποιο ελαφρύ αναισθητικό, και βρίσκεται σε απόλυτο παραλήρημα. Ο δε μπαμπάς του δε μπορούσε να κρατήσει την κωμική αυτή στιγμή μόνο για τον εαυτό του…


Baby Dance – Single Ladies
Ο μπόμπιρας της φωτογραφίας, με τις εμφανείς επιδόσεις στον χορό και την λατρεία στην Beyonce, τα δίνει όλα! Τα μωρά που χορεύουν είναι από τα πιο δημοφιλή «θέματα» στο You Tube και ο συγκεκριμένος μικρούλης έχει συγκεντρώσει περί τα 540.000 views.


Kids & the Marshmallow Test
Ένα ακόμα καταπληκτικό video με πιτσιρίκια, τα οποία υποβάλλονται σε ένα… μαρτυρικό τεστ: πόση ώρα μπορούν να αντέξουν χωρίς να καταβροχθίσουν το marshmallow που βρίσκεται μπροστά τους; Το καλύτερο είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως οι κινήσεις τους καταγράφονται σε video…


Funny Baby Clip
Ανεξήγητοι παραμένουν οι λόγοι που μας κάνουν να γελάμε όταν βλέπουμε μωρά να… κοιμούνται όρθια. Το πιο αστείο με το συγκεκριμένο video, όμως, είναι ο εντελώς αδιάφορος αδερφός του μπόμπιρα.


Ninja Baby
Η φάτσα του μωρού-Yoda είναι… όλα τα λεφτά. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν λόγια…


Nintendo Sixty-FOOOOOOOOOOUR
Σε περίπτωση που πέρασε από το μυαλό του Αϊ-Βασίλη να φέρει φέτος ένα βιβλίο για δώρο στα παιδιά… καλύτερα να το ξεχάσει. Δείτε πώς εκστασιάζεται ο μικρός με το Nintendo64 στο video που ακολουθεί και θα καταλάβετε γιατί.


Prank - Texas Chainsaw Cheerleader Massacre (Funny Home Video)
Μερικές φορές οι γονείς μπορεί να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες των παιδιών: Τα συγκεκριμένα πιτσιρίκια το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησαν βλέποντας τον «Δολοφόνο με το πριόνι» και από τον φόβο τους, μετά την ταινία, κοιμήθηκαν μαζί. Το πρωί της επομένης, ο μπαμπάς και η μαμά τους επιφύλασσαν ένα… ξεχωριστό ξύπνημα.


Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v