Το Χρυσό Κλειδί: Τολστόι για παιδιά στο Θέατρο Γκλόρια

Το in2life, σε συνεργασία με το Θέατρο Γκλόρια, εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν οι μικροί του φίλοι την πρεμιέρα της παιδικής σκηνής, το Σάββατο 15/10. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να τις κερδίσετε.
Το Χρυσό Κλειδί: Τολστόι για παιδιά στο Θέατρο Γκλόρια
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης "Το Χρυσό Κλειδί", το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Θέατρο Γκλόρια είναι οι Χρήστος Μπεκρής, Δημήτρης Βρετάκος, Άρτεμις Βάτσου, Όλγα Τσαμουτάλη, Ευαγγελία Παπαδήμα, Ελένη Μπλέτσου, Ειρήνη Καπάτου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Το Θέατρο Γκλόρια, για την παιδική σκηνή του, επέλεξε να παρουσιάσει για την σεζόν 2010 – 2011, το θεατρικό έργο του Κώστα Τσιάνου, εμπνευσμένο απο το ομώνυμο παραμύθι του Αλεξέι Τολστόι, «Το Χρυσό Κλειδί». Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Φρατζεσκάκης, ο Αγγελος Μέντης φροντίζει για τα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Camilo Bentancor για την χορογραφία και ο Διονύσης Τσακνής μελοποιεί αυτό το μουσικό έργο για παιδιά σε 9 εικόνες.

Η υπόθεση του έργου
Ο Σπίθας, η Βιολέτα και ο Αντράλας, είναι τρείς καλοί φίλοι, που πηγαίνοντας στο σχολείο, περνούν απο το δάσος και πιάνουν κουβεντούλα με τα πουλιά, παίζουν, γελούν, τραγουδούν και κάνουν σκανταλιές. Κάποια στιγμή όμως έρχονται αντιμέτωποι με τον σκληρό και παράλογο άρχοντα της περιοχής «Μπαραμπά – Καραμπά» που έχει το χρυσό κλειδί του θησαυρού, τον βοηθό του τον «Τρομάρα» και την πονηρή αλεπού «κυρά Μάρω». Θα καταφέρουν άραγε οι μικροί μας φίλοι να ξεφύγουν απο την αιχμαλωσία του άρχοντα και να του πάρουν το χρυσό κλειδί; Θα βρούν τον θησαυρό που θα τους κάνει ευτυχισμένους για όλη τους την ζωή; Μέσα απο εναλλαγές σκηνικών και τραγούδια χαράς, θα το δούμε επι σκηνής....

Το καλλιτεχνικό επιτελείο: Την παράσταση, που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών της φίλων, πλαισιώνουν οι Θεόδωρος Ρωμανίδης, Λουκία Στεργίου, Αργύρης Γαλάρης, Αίγλη Κοντονίκου, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Γιάννης Διακάκης.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων Παιδικής Σκηνής:
Σάββατο: Μεσημεριανή: 15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.
Κυριακή: Πρωινή: 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., Μεσημεριανή: 15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.

Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Καθημερινώς απο 10:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00, εκτός Δευτέρας.
Τηλέφωνο ταμείου: 210 3609400
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία: 15 ευρώ - Εξώστης: 10 ευρώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v